googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΦΑΓΕ: Δημιουργεί εργοστάσιο στο Λουξεμβούργο.

ΦΑΓΕ: Δημιουργεί εργοστάσιο στο Λουξεμβούργο
Λίγους μήνες μετά την απόφασή της να εξέλθει της αγοράς γάλακτος κλείνοντας στα τέλη Μαΐου το εργοστάσιο του Αμυνταίου, η ΦΑΓΕ ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη την απόφασή της να δημιουργήσει παραγωγική μονάδα γιαούρτης, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η επένδυση είναι της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ, το εργοστάσιο, τρίτο μετά απ´ αυτά που διαθέτει η ΦΑΓΕ σε Ελλάδα και ΗΠΑ, αναμένεται να λειτουργήσει στο τέλος του 2018 ενώ θα δημιουργηθούν 100 θέσεις απασχόληση. Με βάση τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, τα σχέδια της ΦΑΓΕ παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό Etienne Schneider, να αναφέρει πως η επένδυση της ΦΑΓΕ: "είναι η τρίτη μεγαλύτερη που έχουμε ανακοινώσει αυτό το μήνα."  Ενώ σχετική ανακοίνωση υπάρχει σε σχετικό link.
Το εργοστάσιο θα δημιουργηθεί στη βιομηχανική ζώνη στην Bettembourg και αναμένεται να έχει παραγωγική δυναμικότητα περίπου 40.000 τόνους γιαουρτιού ετησίως.
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία ήταν από τις πρώτες που μετέφεραν την έδρα τους εν έτη 2012 στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο.
http://www.capital.gr/story/3144543

ΥΓ: Ιδού τα αποτελέσματα της υπερφορολόγησης και της στοχοποίησης των επιχειρήσεων. Έφυγαν από την Ελλάδα και σώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: