googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Αυτοδιοίκηση Εμπάθειας, Ανεργίας, Κακίας. Σφραγίζουν Αίγλη - Αμβροσία. Στην Ανεργία δεκάδες συνδημότες μας.

amvrosia
Σπεύδει ο δήμαρχος των σφραγισμάτων να επιβεβαιώσει τον  εαυτό του. Εκμεταλλευόμενος σοβαρή νομική παράλειψη στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, προχωρεί με συνοπτικές διαδικασίες στη σφράγιση καταστημάτων, που δίνουν εργασία σε δεκάδες οικογένειες και με την ποιότητα και διαφορετικότητα των εδεσμάτων τους, προάγουν το τουριστικό προϊόν και την τοπική γευσιγνωσία. Στις 27 Ιουλίου μεσούσης της τουριστικής περιόδου θα σφραγιστούν οι επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας. Δεν τον νοιάζει η εικόνα ερήμωσης που θα δημιουργήσει δεν τον νοιάζει πως θα ζήσουν οι εργαζόμενοι.
Ντροπή και μόνο ντροπή για τον δήμαρχο των σφραγισμάτων και της ανεργίας.
Ντροπή και σε όσους τον στηρίζουν ακόμα.
Αμετανόητος από το περσινά του κατορθώματα και τις εμμονές με τις οποίες μετέτρεψε την Κω σε ένα απέραντο "open hot spot", συνεχίζει τις καταστροφικές του επιλογές.
Σκεφθείτε ότι η κύρια αγωγή θα συζητηθεί μετά από ένα χρόνο. Σκεφθείτε ότι υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο οι επιχειρήσεις να δικαιωθούν. Τι θα γίνει τότε; Πως θα αποκατασταθούν; Ποιοι θα πληρώσουν τις αποζημιώσεις; Περιμένουμε απαντήσεις από τους θιασώτες των σφραγισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: