googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Παρελθόν η άδεια μουσικών οργάνων για τα μαγαζιά που δεν χρησιμοποιούν dj ή ορχήστρα. Τέλος στου εκβιασμούς από τους γνωστούς κύκλους!!!

Παρελθόν η άδεια μουσικών οργάνων για τα μαγαζιά που δεν χρησιμοποιούν dj ή ορχήστρα  Ο Σύλλογος Εστίασης Αχαίας πήρε επιβεβαιωτική απάντηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, με ανακοίνωση του υπογραμμίζει πως μετά από μακροχρόνιες ενέργειες, πήρε επιβεβαιωτική απάντηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ότι δεν απαιτείται άδεια μουσικών οργάνων για χρήση ραδιοφώνου, τηλεόρασης, H/Y, laptop, ακόμη και αν είναι συνδεδεμένα με ενισχυτή και μεγάφωνα (εξαιρούνται ορχήστρες με ζωντανή μουσική και χρήση DJ).
Αυτό βέβαια, όπως συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση που εστάλη στα Μέσα ενημέρωσης, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να πληρώνουν τα πνευματικά δικαιώματα αυτοί που τα χρησιμοποιούν.
Παρατίθενται και τα σχετικά έγγραφα όπως μας τα έστειλε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/339063

Δεν υπάρχουν σχόλια: