googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Άγριο δούλεμα από τον Δήμαρχο για την ΒΙΜΕΛ. Συγκαλύπτει το σκάνδαλο και δημιουργεί συνθήκες παραγραφής!!!

foto aegeanews.gr
Διαβάστε τις δηλώσεις του δημάρχου για το θέμα της μεγάλης υπεξαίρεσης στην ΒΙΜΕΛ. 
"Ο Δήμαρχος δήλωσε κατηγορηματικά ότι η υπόθεση δεν έχει λήξει. Ενημέρωσε πως θα τοποθετηθεί νέος ελεγκτής όπως και στην περίπτωση της υπόθεσης με τα αδρανή υλικά και αν διαπιστωθεί θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη. Όποιοι πιστεύουν ότι δεν θα τιμωρηθούν όσοι έχουν βάλει το χέρι στο μέλι, κάνουν μεγάλο λάθος.
Θα υπάρξει πλήρης και ενδελεχής έλεγχος. Αν υπάρξουν ευρήματα που τεκμηριώνουν ενδείξεις ή πράξεις ποινικά κολάσιμες, θα υπάρξει παραπομπή στη Δικαιοσύνη, αυτοί που έφεραν σε αυτό το σημείο την ΒΙΜΕΛ έχουν όνομα και επώνυμο!!!"
http://www.kostoday.com/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/neos-elegktis-gia-to-thema-tis-vimel-gia-prakseis-poinika-kolasimes,-tha-yparksei-parapompi-sti-dikaiosyni-vinteo
Προφανώς ο Δήμαρχος νομίζει ότι απευθύνεται σε άτομα περιορισμένης νοημοσύνης. Ενώ τα χρήματα του ταμείου της ΒΙΜΕΛ έχουν εξαφανιστεί και οι εισφορές των εργαζομένων στο ΙΚΑ παραμένουν απλήρωτες, ενώ τα χρήματα του λογαριασμού αλληλοβοήθειας των μελισσοκόμων έχουν κάνει φτερά, ακούμε δηλώσεις του τύπου θα μπει ελεγκτής, θα υπάρξει παραπομπή στη δικαιοσύνη. Άγριο δούλεμα δηλαδή με μόνο στόχο την παραπλάνηση και την συγκάλυψη του ενόχου, που είναι γνωστός σε όλους και ήδη έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για σωρεία κακουργηματικών απατών σε βάρος πελατών του
Προφανώς ο δήμαρχος περιμένει να παραγραφούν όλα τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα και μέχρι τότε με λόγια του αέρα προσπαθεί να παραπλανήσει τους "υπηκόους" του. Βέβαια όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία. Ο δήμαρχος είναι άριστος πολιτικός τακτικιστής και η δεδομένη αδράνεια του σίγουρα έχει στόχο κάποιο πολιτικό deal. Άλλωστε οι εικόνες από τα εκλογικά γραφεία της Δύναμης Αλλαγής, την βραδιά της εκλογικής νίκης, είναι νωπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: