googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!

kimoulis-tsipras.jpg
Ο Συριζαίος Κιμούλης καταγγέλλει λαδιές, ρεμούλες και κομπίνες!
Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Κέντρου Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιώργος Κιμούλης.
Στην επιστολή του κάνει λόγο για «εσωκομματικές διαδικασίες» σχετικά με τη συγκρότηση της διοίκησης του ΚΠΙΣΝ και στηλιτεύει τις ενέργειες του διορισμένου από το ΥΠΟΙΚ διευθύνοντα συμβούλου.
Όπως αναφέρει ο κ. Κιμούλης ο κ. Νίκος Μανωλόπουλος «υποκαθιστά στην ουσία όλο το Διοικητικό Συμβούλιο εκμεταλλευόμενος τις εύθραυστες εσωτερικές ισορροπίες του κυβερνώντος κόμματος στις οποίες αρνούμαι να συμμετέχω».
Αφήνει μάλιστα, υπονοούμενα για μελλοντικά φαινόμενα αδιαφάνειας στα οποία, όπως γράφει, «δεν μπορώ να συναινέσω».
Τίποτα πάντως δεν προμήνυε μια τέτοια εξέλιξη καθώς ο κ. Κιμούλης ήταν αυτός που το απόγευμα της Δευτέρας 13 Μαρτίου υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο πλαίσιο της εκδήλωσης για παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Κασκαρέλη.
Διαβάστε περισσότερα:
https://kentrodexios.wordpress.com/2017/03/16/%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB/

Δεν υπάρχουν σχόλια: