googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Οι "λάθρο" και εμείς...


Νέο 1: 87 λαθρομετανάστες (48 Πακιστανούς, 25 Ιρακινούς, 7 Ιρανούς, 6 Σύριους και 1 Παλαιστίνιο) μάζεψαν και πήγαν στον Δήμο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι οι 30 είχαν ψώρα. Επειδή οι γιατροί φοβήθηκαν ότι πολύ πιθανό να πάθουν και οι υπόλοιποι ψώρα τους ανέβασαν σε κάτι κατασκηνώσεις στον Ταΰγετο να τους κάνουν θεραπεία. Μετά ξέρετε πού θα έρθουν.
Νέο 2: Κάτι πρόσφυγες που έπαιρναν τις διακοπές τους από τα μέσα Οκτώβρη στο Rio Beach συνεχίζουν τις διακοπές τους στα διαμερίσματα της Ύπατης Αρμοστείας στην Αθήνα.
Νέο 3: Οι πρόσφυγες που παίρνουν τις διακοπές τους εδώ και ένα χρόνο στο resort της Μυρσίνης διαμαρτύρονται γιατί δεν τους αρέσει το φαί και απαγόρευσαν την είσοδο στο κέτερινγκ. Ο στρατός τους είπε ότι αν δεν ανοίξουν την είσοδο δεν μπορούν να έχουν ούτε εμφιαλωμένα νερά. Το καταγγέλλουν. Και επίσης δεν τους αρέσει η τοποθεσία γιατί είναι λέει απομονωμένοι ανάμεσα στην θάλασσα και τα χωράφια. Και δεν τους δίνουν καλά μεροκάματα και τους εκμεταλλεύονται. Και τα παιδιά δεν πάνε σχολείο στα ειδικά τμήματα, γιατί δεν είναι ποιοτική η εκπαίδευση.
Όχι απλά μας έχουν καβαλήσει. Βασιλικότεροι του βασιλέως έχουν γίνει οι τύποι.
Τί ακριβώς προσφέρουν όλοι αυτοί σε αυτή την χώρα πέρα από προβλήματα θα'θελα να ήξερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: