googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Άγριες συμπλοκές, ξύλο και χημικά, αντί για διάλογο «εισέπραξαν» οι αγρότες

Οι Κρήτες αγρότες που ψήφισαν μαζικά Τσίπρα, ένιωσαν στην πράξη τι σημαίνει αριστεροφασίστας.
Άγριες συμπλοκές, ξύλο και χημικά, αντί για διάλογο «εισέπραξαν» οι αγρότες
Οι άγριες συμπλοκές έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, το «φιλοδώρημα» με τα χημικά και ο φραγμός με κλούβες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου σημάδεψαν την «απόβαση» των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα.
Οι αγρότες έχουν πάρει πλέον απογοητευμένοι το δρόμο της επιστροφής: Πριν από λίγο αποχώρησαν από το κέντρο της Αθήνας για τον Πειραιά, όπου σε λίγη ώρα θα επιβιβασθούν στα πλοία για το Ηράκλειο και τα Χανιά. Μεταξύ των αγροτών ωστόσο, επικρατεί ήδη προβληματισμός για τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε η κυβέρνηση, αφού τελικά δεν στάθηκε δυνατό να συναντηθεί αντιπροσωπεία τους ούτε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Αντιθέτως, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ- τόσο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Βάθη, όσο και αργότερα στην Κουμουνδούρου. 
Πλέον, οι εκπρόσωποι των αγροτών αναμένεται με την επιστροφή τους στην Κρήτη να συσκεφθούν για να αποφασίσουν αν και πως θα υπάρξει συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους. 
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.protothema.gr/greece/article/660691/agries-sublokes-xulo-kai-himika-adi-gia-dialogo-eisepraxan-oi-agrotes/

Δεν υπάρχουν σχόλια: