googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Είναι άχρηστοι, μας οδηγούν στο χάος...


 Το λέμε εδώ και καιρό! Είναι μάγοι στην προπαγάνδα, αλλά παντελώς άχρηστοι να δέσουν ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή. Κάποιοι δήθεν έπαθαν σοκ από την κατάρρευση του ΑΕΠ στο τελευταίο τρίμηνο του 2016. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή! Η συνέχεια θα είναι ακόμη χειρότερη. Και δυστυχώς έχουμε βαρεθεί να έχουμε δίκιο!
Μπορεί να θέλουν να μείνουν στην εξουσία και να είναι αποφασισμένοι γι’ αυτό να υπογράψουν τα πάντα. Ακόμη κι ότι ο γάιδαρος πετάει. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι στον κόσμο της Οικονομίας οι γάιδαροι δεν πετάνε. Το πολύ – πολύ να ασχοληθούν με την πολιτική...
Είναι πραγματικά εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει. Δεν φτάνει που με την ανικανότητά τους έβγαλαν μόνιμη άδεια παραμονής στην φτώχεια, αλλά εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να κουνάνε το δάκτυλο και να πουλάνε ψεκασμένες θεωρίες. Μαέστροι στην δολοπλοκία, αμίμητοι στην συνωμοσιολογία, απίστευτοι στην χρήση του ψεύδους ως πολιτικό εργαλείο. Δεν μπορεί να μην είχαν αντιληφθεί ότι η Οικονομία μοιάζει με αεροσκάφος που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, με την μύτη του να είναι καρφωμένη προς το έδαφος. Δεν μπορεί να είναι τόσο ανίκανοι που να μην μπόρεσαν να ερμηνεύσουν τα στοιχεία που υπάρχουν από το Φθινόπωρο και τα οποία μιλούσαν για ραγδαία επιδείνωση σε όλα τα μέτωπα. Δεν μπορεί να βρίσκονται τόσο μακριά από την πραγματικότητα και να πίστευαν ότι πράγματι έχει τελειώσει η περίοδος της λιτότητας κι ότι έρχεται η ανάπτυξη. Και πότε συνέβη η νέα αυτή καταστροφή; Μία χρονιά μετά από τα capital controls. Όταν θα έπρεπε, δηλαδή, υπό κανονικές συνθήκες, να έχει σημειωθεί μία έστω μικρή άνοδος, ως αντίδραση στην σημαντική πτώση που προκάλεσε το σοκ των capital controls.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.liberal.gr/arthro/120393/apopsi/th-mauridis/einai-achristoi-mas-odigoun-sto-chaos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: