googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Το Σεπτέμβριο το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Nissan Leaf


Μετά από επτά χρόνια παρουσίας στην αγορά, η πρώτη γενιά του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου μαζικής παραγωγής θα δώσει τη σκυτάλη στη δεύτερη.
Η Nissan μέσω twitter το ανακοίνωσε ήδη, λέγοντας ότι η παρουσίασή του θα γίνει το Σεπτέμβριο -υποθέτουμε στην έκθεση της ΦρανκφούρτηςΔεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο, όμως κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει πληροφορίες που τώρα μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν.
Υπάρχει πάντως ως φήμη ότι η συστοιχία των μπαταριών του θα έχει χωρητικότητα 60 KWh, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί εάν θα ανήκει στο βασικό ή τον έξτρα εξοπλισμό. Με αυτό το δεδομένο, είναι το νέο μοντέλο θα έχει τουλάχιστον τη διπλάσια αυτονομία από το σημερινό, που σύμφωνα με τις τυποποιημένες μετρήσεις φτάνει τα 250 kmΕάν τώρα συνυπολογίσουμε και ότι οι μπαταρίες του καινούργιου μοντέλου θα έχουν σαφώς πιο εξελιγμένη τεχνολογία, τότε μάλλον δε θα είμαστε και πολύ μακριά από τα 550 km αυτονομίας που στο παρελθόν έχει δηλώσει ως στόχο της η Nissan. Για τη σχεδίαση του νέου μοντέλου επίσης δεν υπάρχει κάποιο επίσημο στοιχείο, όμως υπάρχουν φήμες που κάνουν λόγο για εικόνα που θα θυμίζει περισσότερο συμβατικό μοντέλο σε σχέση με το σημερινό Leaf. Κι εάν κρίνουμε από τις εικόνες της κατασκοπίας, αυτό μάλλον θα επαληθευτεί.
http://www.drive.gr/news/nea-montela/septemvrio-olokainoyrgio-ilektriko-nissan-leaf

Δεν υπάρχουν σχόλια: