googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αφού σώσαμε την Ελλάδα να κάνουμε και γήπεδο στον Παναθηναϊκό!

Αφού σώσαμε την Ελλάδα να κάνουμε και γήπεδο στον Παναθηναϊκό!
O Δήμος Μπουλούκος άνοιξε το πρωϊ τα μάτια του και τα... έτριψε πολλές φορές διαβάζοντας ότι η Πολιτεία χτίζει γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Ηταν πραγματικά αρκετά διαφορετικό το σημερινό ξύπνημα. Κάθε μέρα το ξυπνητήρι χτυπά στις 7 και η πρώτη δουλειά είναι η ανάγνωση των εξωφύλλων των αθλητικών εφημερίδων.
Οταν έφτασα στο Goal, τα έχασα! Νόμιζε ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και στη θέση του μπήκε παλιό εξώφυλλο, τότε που το γήπεδο του Παναθηναϊκού ήταν στο προσκήνιο με προτάσεις όπως το Γουδή και ο Βοτανικός να έχουν πέσει στο τραπέζι.
Αφού τσέκαρα ξανά και ξανά την ημερομηνία στο πάνω μέρος και είδα ότι έγραφε Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, κατάλαβα ότι δεν υπήρχε λάθος της εφημερίδας, ούτε τα μάτια έβλεπαν αστεράκια!
Αρχισα λοιπόν να διαβάζω την είδηση και μετά τις τρεις πρώτες σειρές, κατάλαβα τι παίζει...
Εχοντας στερέψει η κυβέρνηση από πολιτικά πυροτεχνήματα και νέες υποσχέσεις, αποφάσισε εν μέσω διαπραγμάτευσης και σοβαρής πιθανότητας επιβολής νέων μέτρων, να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε νέο πεδίο, με θύμα τους ταλαιπωρημένους – στο θέμα του γηπέδου – φίλους του «τριφυλλιού». Αλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός υπόσχεται πράγματα που φυσικά δεν υλοποιούνται...
Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή και να μην γράφουμε χωρίς επιχειρήματα, ας θεωρήσουμε ότι όντως η Κυβέρνηση ευελπιστεί να κατασκευάσει γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Εχει άραγε κανείς υπολογίσει το οικονομικό κόστος του γκρεμίσματος του «Απόστολος Νικολαϊδης«, της υπογειοποίησης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και της δημιουργίας στην περιοχή Μητροπολιτικού Πάρκου; Κι αφού «καθαρίσουμε» με αυτά, να κάνουμε και γήπεδο στο Γουδή για τον Παναθηναϊκό; Και όλα αυτά στο πλαίσιο των τεσσάρων μεγάλων παρεμβάσεων που θα κάνει η κυβέρνηση για να αλλάξει η όψη της Αθήνας!
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.gazzetta.gr/football/article/1059344/afoy-sosame-tin-ellada-na-kanoyme-kai-gipedo-ston-panathinaiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: