googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Οι ηλίθιοι του δημοσίου διαλύουν την χώρα. 23000 € πρόστιμο του ΕΦΚΑ στην πεθερά που… καθάριζε πατάτες!!!

Πρόστιμο 23.000€ επέβαλαν ελεγκτές του ΕΦΚΑ στον ιδιοκτήτη του μοναδικού καφενείου στην Ραβενή, επειδή βρήκαν την νύφη του και την πεθερά του αδερφού του να καθαρίζουν πατάτες.
«Λουκέτο» στο μοναδικό καφενείο ενός ορεινού χωριού της Θεσπρωτίας, με μόλις 40 κατοίκους έβαλε ο ΕΦΚΑ, ελεγκτές του οποίου επέβαλαν βαρύ πρόστιμο ύψους 23.000 ευρώ για ανασφάλιστη εργασία, επειδή βρήκαν στο κατάστημα την γυναίκα και την πεθερά του αδερφού του ιδιοκτήτη να…καθαρίζουν πατάτες.
«Το Μισοχώρι της Ραβενής», το καφενείο που λειτουργεί και ως ψησταριά στο χωριό όλο τον χρόνο, θα κλείσει μόλις κοινοποιηθεί το πρόστιμο, αφού, όπως λέει ο νεαρός ιδιοκτήτης του, Βαγγέλης Τζώρτζης, δεν μπορεί να πληρώσει το ποσό των 23.000 ευρώ.
«Εγώ αυτά τα χρήματα τα βγάζω σε τέσσερα χρόνια. Μου φαίνεται εξωφρενικό το ποσό και νιώθω τεράστια αδικία. Καλούμαι να πληρώσω το ίδιο ποσό με έναν ιδιοκτήτη χώρου εστίασης στην Αθήνα ή στην Μύκονο που βγάζουν αυτά τα χρήματα σε μία μέρα και το σημαντικότερο είναι πως όλο τον χρόνο κρατάω μόνος μου το μαγαζί και μία μέρα που ήρθε ο αδερφός μου να με βοηθήσει, ήρθε και ο έλεγχος», δηλώνει.
Διαβάστε περισσότερα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: