googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Οι μετανάστες και οι εύκολοι «ανθρωπιστές»

Οι μετανάστες και οι εύκολοι «ανθρωπιστές»
Του Γιάννη Σιδέρη
Μέγας κλαυθμός και οδυρμός στα social media χθες για την επιχείρηση της αστυνομίας σε τρία υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια. Ακόμη και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος μίλησε με πόνο για τις «μωρομάνες», οι οποίες ήταν μεταξύ των 143 που απομακρύνθηκαν. Χαρακτήρισε δε την επιχείρηση ως «εντυπωσιασμού για να τροφοδοτηθούν τα αιμοβόρικα αντιδραστικά ανακλαστικά»!
Ο ευαίσθητος αλληλέγγυος πρώην υπουργός, και οι εξίσου ευαίσθητοι των social media, ουδεμία αναφορά είχαν κάνει επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ στο ειδεχθές κολαστήριο της Μόρια, ούτε είχαν επιδοθεί σε αναρτήσεις ανθρωπιστικής αγανάκτησης τον Απρίλιο του 2019 για την επιχείρηση της αστυνομίας σε δυο υπό κατάληψη κτίρια πάλι στα Εξάρχεια (Ζωοδόχου Πηγής και Μπουμπουλίνας), ούτε και στην επιχείρηση σκούπα που εκκένωσε το Σύνταγμα από όσους είχαν κατασκηνώσει εκεί. Αλλά τότε είχαμε ΣΥΡΙΖΑ.
Παρέβλεψαν επίσης οι θορυβωδώς διαμαρτυρόμενοι ότι οι εκκενώσεις των κτιρίων δεν ήταν μια αυθαίρετη αστυνομική ενέργεια - που και έτσι να ήταν, στη δικαιοδοσία της αστυνομίας υπάγεται αφού ήταν παράνομη η κατάληψη. Οι εκκενώσεις έγιναν παρουσία εισαγγελέα κατ’ εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων, καθώς οι ιδιοκτήτες είχαν προσφύγει και δικαιωθεί δικαστικώς.
Παρέβλεψαν παράλληλα οι ανθρωπιστές ότι τα παιδιά και οι «μωρομάνες» βρίσκονταν σε κτίρια που κατέλαβαν άγνωστοι άντρες, που ζούσαν μαζί τους, και που εναπόκειτο στην καλή τους θέληση και μόνο να μην τις, και τα, καταστήσουν θύματα παντοειδούς εκμετάλλευσης, αφού δεν υπήρχε καμία επίβλεψη. Ποιος άραγε ήλεγχε τις συνθήκες της «κοινής» ζωής;
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: