googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Η πρέπουσα απάντηση του Σαλβίνι στον Ρίτσαρντ Γκιρ: Πάρε τους μετανάστες στο Χόλιγουντ!!!


Δεν μασάει τα λόγια του ο Matteo Salvini και δίνει την πρέπουσα απάντηση στον θρασύ βουδιστή ηθοποιό, που θεωρεί ότι η Ευρώπη είναι ξέφραγο αμπέλι. Ο Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στη Λαμπεντούζα και , επισκέφθηκε το πλοίο Open Arms ισπανικής μη κυβερνητικής οργάνωσης, στο οποίο επιβαίνουν 180 μετανάστες. Ο Γκιρ ζήτησε να επιτραπεί να αποβιβασθούν οι 180 μετανάστες στην Ιταλία!!! Ευτυχώς η απάντηση ήλθε άμεσα από τον Matteo Salvini:
 «Καθώς ο γενναιόδωρος εκατομμυριούχος ανακοινώνει τα αιτήματά του για τους μετανάστες του Οpen Arms τον ευχαριστούμε: θα μπορέσει να τους πάει όλους με το ιδιωτικό του τζετ στο Χόλιγουντ και να τους κρατήσει στις βίλες του» αναφέρει σε ανακοίνωση, που εξέδωσε μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γκιρ.
Αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει την τύχη να έχει ένα ηγέτη με το ανάστημα  και το θάρρος του  Matteo Salvini, που κάνει και λέει όσα δεν τολμούν οι λοιποί άχρωμοι - άοσμοι ηγέτες. Αυτοί  που έχουν παραδώσει την Ευρώπη στον Ισλαμισμό και την κατευθυνόμενη - οργανωμένη λαθροεισβολή.
Ευχόμαστε σύντομα από την θέση του Πρωθυπουργού να κάνει ακόμα περισσότερα για την Ευρώπη των Ευρωπαίων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: