googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Βγήκε επιτέλους η Υπουργική Απόφαση για τους μαθητές της Κω...


Στην απόφαση προβλέπονται τα εξής:

(i)            Για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων των ημερήσιων ΓΕΛ αποδίδεται ποσοστό 0,53 % καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων της κατηγορίας τους σε Σχολές, Τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, των ΤΕΙ και της ΑΣΠΑΙΤΕ .
(ii)           Για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων των ημερήσιων ΕΠΑΛ αποδίδεται ποσοστό 0,25 % καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων της κατηγορίας τους σε Σχολές, Τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις των  Πανεπιστημίων του άρθρου 1 της με αριθμ. Φ.151/43612/Α5/2018 ΥΑ (ΦΕΚ 983 Β/ 2018), των ΤΕΙ και της ΑΣΠΑΙΤΕ.
(iii)          Για τους υποψηφίους των εσπερινών ΓΕΛ αποδίδεται ποσοστό 0,55 %  καθ΄ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων της κατηγορίας τους σε Σχολές, Τμήματα και εισαγωγικές κατευθύνσεις των Πανεπιστημίων, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, των ΤΕΙ και της ΑΣΠΑΙΤΕ .
Διαβάστε όλη την απόφαση: 
https://www.esos.gr/arthra/58386/i-ypoyrgiki-apofasi-gia-toys-ypopsifioys-ton-panelladikon-apo-tis-pligeises-periohes
ή
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Για να εκμεταλευτούν την απόφαση οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν στη Διεύθυνση Β-θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου (Γ. Μαύρου 2. Ρόδος 85100) μέχρι τις 31 Αυγούστου:
Α) Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, με την οποία θα δηλώνει ο υποψήφιος την πρόθεσή του για την υπαγωγή του στο ειδικό ποσοστό καθώς και τα πλήρη στοιχεία του και τον κωδικό υποψηφίου με τον οποίο συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις 2018.
Β) Δήλωση Ε1 οικονομικού έτους 2018 (χρήση 2017) του γονέα στη δήλωση του οποίου φαίνεται το τέκνο ως προστατευόμενο μέλος ή του ιδίου του τέκνου αν κάνει αυτοτελή δήλωση, προς απόδειξη της μόνιμης κατοικίας 
ή 
εναλλακτικά για τους Μαθητές της τελευταίας τάξης που φοιτούσαν σε Λύκεια των ως άνω περιοχών έως και το επίμαχο συμβάν, μπορούν εναλλακτικά αντί για τη δήλωση Ε1, να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση του Διευθυντή της σχολικής μονάδας στην οποία φοιτούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: