googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Αφιερωμένο στον μπάτσο που νιώθει περήφανος. Η ολέθρια απόφαση της ΕΛΑΣ που έστειλε τους ανθρώπους να καούν στο Μάτι


Οι πολίτες εγκλωβίστηκαν στο Μάτι από τη στιγμή που αφενός έκλεισε η Μαραθώνος και αφετέρου δεν υπήρξε πρόνοια για να καθοδηγηθούν εκτός του οικισμού προς τη Νέα Μάκρη - Τα δεκάδες καμένα αυτοκίνητα στην -τύποις- παραλιακή οδό Ποσειδώνος είχαν μέτωπο προς τη στροφή για τη Ραφήνα, στο σημείο όπου η Ποσειδώνος γίνεται Δημοκρατίας
Σαν ποντίκια εγκλωβίστηκαν και κάηκαν ζωντανοί δεκάδες άνθρωποι στο Μάτι μετά την ολέθρια απόφαση να κλείσει, την κρίσιμη ώρα που αναζητούσαν διαφυγή, η λεωφόρος Μαραθώνος.
Οι άνθρωποι βρέθηκαν να κάνουν κύκλους μέσα στους στενούς δρόμους που συχνά καταλήγουν σε αδιέξοδο μέσα στον οικισμό, έχοντας την αγωνία να βρουν την παραλιακή οδό χωρίς να υπάρχει καμία καθοδήγηση. Οι πολίτες ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν στο Μάτι από τη στιγμή που αφενός έκλεισε η Μαραθώνος και αφετέρου δεν υπήρξε πρόνοια για να καθοδηγηθούν εκτός του οικισμού προς τη Νέα Μάκρη. Τα δεκάδες καμένα αυτοκίνητα στην -τύποις- παραλιακή οδό Ποσειδώνος αποδεικνύουν ότι οι έντρομοι πολίτες -κάτοικοι, παραθεριστές, αλλά και επισκέπτες που γνώριζαν πολύ λιγότερο ή και καθόλου τους δρόμους της περιοχής- αναζήτησαν δίοδο προς τη Ραφήνα και όχι προς τη Νέα Μάκρη. Τα καμένα αυτοκίνητα είχαν μέτωπο προς τη στροφή για τη Ραφήνα, στο σημείο που η Ποσειδώνος γίνεται Δημοκρατίας.
Διαβάστε περισσότερα:
https://dexiextrem.blogspot.com/2018/08/blog-post_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: