googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κυριάκος: «Είχα πει από το βήμα της Βουλής ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και επιζήμια. Είχα προειδοποιήσει ότι άπαξ και κυρωθεί δεν αλλάζει μονομερώς»

Μητσοτάκης: «Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% σε δύο χρόνια»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (ο οποίος προεκλογικά είχε χαρακτηρίσει «εθνική ήττα» την Συμφωνία των Πρεσπών), αξιοποίησε τις προγραμματικές δηλώσεις για να ξεκαθαρίσει ότι η ΝΔ δεν έκανε «κωλοτούμπα» στο Σκοπιανό και υπάρχει συνέπεια προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών έργων. «Είχα πει από το βήμα της Βουλής ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και επιζήμια. Είχα προειδοποιήσει ότι άπαξ και κυρωθεί δεν αλλάζει μονομερώς», είπε, απαντώντας με αυτό τον τρόπο και στους ψηφοφόρους της Δεξιάς που επιμένουν σε ανέφικτες ελπίδες ακύρωσης.
«Επιβάλλεται να αγωνιστούμε για να αμβλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αξιοποιώντας ως μοχλό πίεσης τη διαδικασία ένταξης, στηρίζοντας τα μακεδονικά προϊόντα που αφήσατε στην τύχη τους και πραγματοποιώντας καμπάνια για την ελληνική Μακεδονία. Αυτά είπα και αυτά θα κάνω» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Εάν κ.Τσίπρα δε θέλετε να βάλετε πλάτη γιατί θεωρείτε ότι η συμφωνία ήταν τόσο σπουδαία, θα τα κάνουμε μόνοι μας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανεβάζοντας τους τόνους.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/ekane-i-nd-kolotoympa-sti-symfonia-ton-prespon

Δεν υπάρχουν σχόλια: