googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Πώς η τρίτη δόση του εμβολίου θα σημάνει το τέλος της μετάλλαξης Δέλτα

 

#εμβολιάσου 
#ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ
#εμβόλια
Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού δεν είναι ένα θέμα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες μόνο τη χώρα μας. Αντιμέτωπες με αναζωπύρωση του ιού βρίσκονται πολλές χώρες της Ευρώπης αυτήν τη στιγμή, αν και τα προγράμματα εμβολιαστικής κάλυψης στο εσωτερικό τους θεωρούνται σημαντικά πιο πετυχημένα από το δικό μας.
Χθες, ο Καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε λεπτομερώς στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το εμβολιαστικό πρόγραμμα στη χώρα.
Μάλιστα, τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας έχουν ήδη ανακοινωθεί στην κυβέρνηση, την επιτροπή Εμβολιασμού και την Επιτροπή των Εμπειρογνωμώνων.
"Όσο αυξάνει η εμβολιαστική κάλυψη, τόσο εμφανίζονται και κρούσματα στους εμβολιασμένους.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβόλια δεν "δουλεύουν”, σημείωσε αρχικά, απαντώντας έτσι σε εκείνους που υποστηρίζουν πως και οι εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν κορονοϊό, γι’ αυτό και οι ίδιοι δεν εμβολιάζονται.

Διαβάστε περισσότερα:

https://www.capital.gr/epikairotita/3589858/pos-i-triti-dosi-tou-emboliou-tha-simanei-to-telos-tis-metallaxis-delta?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1UI6wtrnyVf4l9zfAKPhsVS2bN5yP3_xadsiyrU5HcSPi0iEpLMItfCZ4#Echobox=1634852193


Δεν υπάρχουν σχόλια: