googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Η... ακίδα της αντιεμβολιαστικής ψυχοπάθειας-Το χρέος της Πολιτείας έναντι των εμβολιασμένων

 

H ατομική ελευθερία και η άθροιση των ατομικών ελευθεριών καταντώνται μέσα από την ατομική και συλλογική ευθύνη σε μια κοινωνία.

Του Λούκα Γεωργιάδη

Η παγκόσμια δοκιμασία της δημόσιας υγείας, προϋποθέτει κανόνες όπως ακριβώς συμβαίνει όταν οδηγούμε. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει τον δικό του κώδικα κυκλοφορίας, αλλά οφείλει να σέβεται τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Στην Ελλάδα του 2021 με φόντο τον κορωνοϊό συζητούμε και αναλύουμε τα αυτονόητα, τα οποία οι κανονικοί άνθρωποι συμφωνούν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Το επιχείρημα των εμμονικών, ιδεοληπτικά ψεκασμένων και ανεμβολίαστων διαδηλωτών ότι θα... πεθάνουμε όλοι όσοι κάναμε το εμβόλιο, ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης λογικής και υπερβαίνει το περιθώριο ανεκτικότητας της βλακείας τους. Ο καπιταλισμός δεν βγάζει φάρμακα για να πεθάνουμε όλοι, αλλά για να ζήσουμε περισσότερο και να καταναλίσκουμε τα αγαθά και τις υπηρεσίες του. Κανόνας. Οι πανδημίες αποτέλεσαν την αφορμή έτσι ώστε η επιστήμη κατά το παρελθόν και μάλιστα με εξαιρετικά περιορισμένα μέσα, να εξαλείψουν ασθένειες που "θέριζαν" κόσμο, παγκοσμίως. Δεν υπάρχει παιδί ή και κάποιος 40άρης ή 50άρης που να μην έχει κάνει κάποιο εμβόλιο. Ειδικά οι άρρενες γνωρίζουν πολύ καλά από τη θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις, ότι το πρώτο μέλημα ήταν να είμαστε θωρακισμένοι έναντι της ηπατίτιδας. Σήμερα, ένα δεκάχρονο παιδί έχει κάνει τουλάχιστον 8 εμβόλια.

«Ναι, αλλά αυτό το εμβόλιο του κορωνοϊού δεν έχει δοκιμαστεί», θα πει ο... Νώντας ο πατωματζής που έχει... ενημερωθεί από διάφορους αδαείς και ψυχοπαθείς του διαδικτύου ή που έχει υιοθέτήσει τον αιρετικό λόγο 100 ή 1.000 γιατρών παγκοσμίως, ανέμεσα σε εκατομμύρια γιατρούς. Φίλε... Νώντα, ο Αμερικανικός και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων μετά από εξαντλητικές έρευνες σε δεκάδες χιλιάδες εθελοντές-ήρωες, απεφάνθησαν για τα εμβόλια και γι αυτό τα διέθεσαν. Δισεκατομμύρια είναι οι δόσεις που έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως. Οι μακροπρόθεσμες συνέπειες ενός εμβολίου, μπορεί να είναι ίδιες με τα... φαρμακωμένα λαχανικά που τρώμε, με το... αρρωστημένο κρέας από τα κρεατάλευρα και τα ιχθυάλευρα, με το τσιγάρο και τις 3.500 χημικές ενώσεις, αλλά και τον αέρα που αναπνέουμε. Η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι το εμβόλιο κατά του... διαβολοϊού, προστατεύει σχεδόν κατ΄ απόλυτο βαθμό έναντι της βαριάς νόσησης, της εισαγωγής σε νοσοκομείο, της διασωλήνωσης σε ΜΕΘ και εν τέλει από τον θάνατο. Δεν μπορεί να λένε ψέματα οι επιστήμονες και να έχουν... συνεννοηθεί με 250 κυβερνήσεις, 10.000 υπουργούς, 100.000 Περιφερειάρχες, 2 εκατομμύρια δημοσιογράφους και 5 εκατομμύρια γιατρούς.

Διαβάστε περισσότερα: https://www.moneypress.gr/i-akida-tis-antiemvoliastikis-psyxopa/



Δεν υπάρχουν σχόλια: