googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

 


Οι αριστεροί επαναλαμβάνουν συνεχώς για την 12η Οκτωβρίου 1944: «Ο ΕΛΑΣ απελευθερώνει την Αθήνα. Μια απέραντη λαοθάλασσα πλημμυρίζει τους δρόμους. Το νέο ότι οι μαχητές του ΕΛΑΣ κατέβασαν το πρωί (09.45) από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία έκανε αστραπιαία, στόμα με στόμα, το γύρο της πρωτεύουσας.!!!..».

Και συνεχίζουν τα ιστορικά ψεύδη: «Τις επόμενες μέρες ο ΕΛΑΣ άρχισε να απελευθερώνει πόλεις, το ένα μετά το άλλο αστικά κέντρα. Τη Θήβα, τη Λαμία, τον Βόλο, τη Λάρισα, την Ελασσόνα, την Έδεσσα και άλλες πόλεις. Στις 30 Οκτωβρίου τμήματα της 11ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ απελευθέρωσαν τη Θεσσαλονίκη».
Όμως, η Ιστορική Αλήθεια είναι ότι από όλες αυτές τις πόλεις, και από ολόκληρη την Ελλάδα, οι Γερμανοί απεχώρησαν όταν το απεφάσισαν για να μην αποκλεισθούν από τις προελαύνουσες δυτικά σοβιετικές στρατιές. Κάποιες επιθέσεις που έγιναν εναντίον τους, ως και δολιοφθορές σε γέφυρες και σιδηροδρόμους στη Δυτική Μακεδονία, εκτελέστηκαν με πρωτοβουλία των Βρετανών συνδέσμων της Συμμαχικής Στρατιωτικής Αποστολής. Ο ΕΛΑΣ κρατούσε τα πυρομαχικά του και τις δυνάμεις του για τον επόμενο γύρο εναντίον των Ελλήνων και των συμμάχων.
Αυτή η μυθοπλασία και η ψευδής καταγραφή κομβικών ιστορικών γεγονότων διαστρέφει την Ιστορία του Έθνους και παραπλανεί τους νέους. Αν ήταν μόνο το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγη σημασία θα είχε. Όμως, τα ίδια περίπου λένε και άλλοι σε καίριες θέσεις, σε πανεπιστήμια, ΕΡΤ, «αστικές» εφημερίδες, κλπ., αν και πιό συγκαλυμένα. Τα ίδια ψεύδη και τις ανιστόριτες μυθοπλασίες εισάγουν και στα βιβλία ιστορίας.

Να δούμε πότε θα σταματήσει ο κατήφορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: