googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Το άρθρο... ράπισμα του ηγούμενου της Μονής Εσφιγμένου στους αντιεμβολιαστές ρασοφόρους που διαδίδουν ψέματα


...... «Διαδίδουν ψέματα για την πανδημία και τα εμβόλια, με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μας να τους πιστεύουν, να νοσούν και να πεθαίνουν. Μεταξύ των ψευδολόγων υπάρχουν και ρασοφόροι, που εκμεταλλευόμενοι τον σεβασμό που αποδίδουν πολλοί στο ράσο, αποτρέπουν τον κόσμο απ' το να εμβολιαστεί, του δημιουργούν ενοχές, του αναδεικνύουν τις προϋπάρχουσες φοβίες του και τον καλούν σε ''αντίσταση γενικώς'', δήθεν επειδή ''έτσι θέλει ο Θεός''», επισημαίνει ο αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου στο Αγιον Ορος, στο κείμενο με τίτλο «Το ράσο δεν πρέπει να είναι ''άσυλο''».

«Αυτοί που διαδίδουν ψευδολογίες για την πανδημία επιζητούν εξουσία και φήμη, απόκτηση ακροατηρίου και πειθήνιων οπαδών. Δεν καλλιεργούν αρετές στους ανθρώπους, καλώντας τους σε πραγματική μετάνοια, αλλά ''συμμαχούν με τον διάβολο'', ελέγχοντας τους ανθρώπους, εκμεταλλευόμενοι τις φοβίες και τα πάθη τους», αναφέρει ακόμη.
Διαβάστε περισσότερα: https://www.protothema.gr/greece/article/1181988/to-arthro-rapisma-tou-igoumenou-tis-monis-esfigmenou-stous-adiemvoliastes-rasoforous-pou-diadidoun-psemata/

Δεν υπάρχουν σχόλια: