googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Ισραηλινή έρευνα: Κανένας εμβολιασμένος δεν μετέδωσε τον κορονοϊό!!!

 


#εμβολιάσου #ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ 
#εμβόλια


Νέα στοιχεία προκύπτουν από μελέτη για την εμφάνιση της Covid-19 σε όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Ισραηλινή έρευνα μελέτησε το όφελος του εμβολιασμού έναντι της εμφάνισης Covid-19. Το γεγονός ότι το Ισραήλ είναι σχετικά μικρό, διατηρεί πλήρη ιατρικά αρχεία και έχει υψηλό ποσοστό εμβολιασμού με ένα μόνο εμβόλιο (Pfizer) έχει συμβάλει στην ισχυρή συλλογή δεδομένων για την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.
Κανένας εμβολιασμένος δεν μετέδωσε τον κορονοϊό
Είναι σημαντικό ότι σε όλες τις περιπτώσεις για τις οποίες υπήρχαν σχετικά στοιχεία, η πηγή της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ήταν ένα μη εμβολιασμένο άτομο. Στην πραγματικότητα, περισσότεροι από τους μισούς από αυτούς που ανέπτυξαν Covid-19 μολύνθηκαν από ένα μη εμβολιασμένο μέλος του νοικοκυριού τους, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις υπήρχαν υπόνοιες ότι προέκυψε έκθεση σε μη εμβολιασμένο συνάδελφο ή ασθενή. Η ανίχνευση των επαφών των ασθενών με Covid-19 έδειξε ότι κανείς από τους 39 εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης με λοίμωξη Covid-19 δε τη μετέδωσε σε οποιονδήποτε άλλον.
Τα ευρήματα προσθέτουν νέα στοιχεία ότι ο πλήρης εμβολιασμός και η ανοσία που προσφέρει οδηγούν σε υψηλή προστασία έναντι της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 και της σοβαρής ασθένειας.
https://www.newsit.gr/ygeia/koronoios-molis-to-0-4-ton-emvoliasmenon-nosei-ti-isxyei-me-ti-metadosi/3396275/

Δεν υπάρχουν σχόλια: