googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Όχι σε λοκνταουν, μέτρα μόνο για τους ανεμβολιαστους άμεσα!!!

 

Βλέπω και ακούω τον τελευταίο καιρό και όσο αυξάνονται τα κρούσματα και οι νεκροί κυρίως δημοσιογράφους αλλά και επιστήμονες να πιέζουν την κυβέρνηση για μέτρα συνολικού lockdown, μέτρα στην εστίαση κλπ.

Για να βάλουμε λοιπόν κάτω τους αριθμούς να δούμε τι μπορεί να δουλέψει και πως.
Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά και καλά στατιστικά στοιχεία από όλα τα μέρη του κόσμου.
Ξέρουμε πως έχουμε εξαιρετικά εμβόλια. Μία νόσο με μέση θνητότητα γύρω στο 1% την μετατρέπουν σε μία νόσο με θνητότητα 0,1 %. Ξέρουμε ακριβώς μάλιστα από τις ΗΠΑ ότι στα περίπου 200. 000.000 (εκατομμύρια) εμβολιασμένους Αμερικανούς πέθαναν σε περίπου ένα έτος 8.500 εμβολιασμένοι. Και μάλιστα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά τους. Οι εμβολιασμενοι Αμερικανοί που πέθαναν έχουν μέση ηλικία τα 81 έτη και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών είχαν πολλαπλά προβλήματα υγείας.
Αν λοιπόν κάνουμε οποιαδήποτε προσπάθεια να περιορίσουμε ΕΝΤΕΛΩΣ τα εμβολιασμένα 6.500.000 εκατομμύρια Ελλήνων εμβολιασμενων θα γλυτώσουμε 270 νεκρούς. Με μέση ηλικία τα 81 έτη και πολλαπλά προβλήματα. Που αντιστοιχούν περίπου στους νεκρούς μίας χρονιάς γρίπης.
Και ερωτώ. Κάνουμε λοκνταουν κάθε χρόνο για να γλυτώσουμε τους νεκρούς τις γρίπης;. ΌΧΙ.. Ε τότε με ποια λογική και με ποια ηθική βάση θα κλείσουμε πάλι τους εμβολιασμένους;. Με ποια λογική θα καταστρέψουμε πάλι επιχειρήσεις;
Αν είναι να καταστρέψουμε πάλι την οικονομία και πάμε σε λογικές μηδενικού ρίσκου ζωών για να βοηθήσουμε τους ανεμβολιαστους να μην κολλήσουν τότε έχω να προτείνω κάτι καλύτερο:
Να απαγορεύσουμε την οδήγηση οχημάτων ώστε να γλυτώσουμε τους 1000 νεκρούς ετησίως και τους χιλιάδες τραυματίες και μάλιστα νέους.
Συνεπώς κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμία λογική ο περιορισμός των εμβολιασμενων. Τα κρούσματα ανάμεσα τους δεν έχουν καμία σημασία σχεδόν. Πρέπει όλα τα μέτρα να είναι για τους ανεμβολιαστους και βέβαια να προειδοποιηθουν ακόμα και οι εμβολιασμενοι γηραιοι και με προβλήματα υγείας να ταμπουρωθούν για εφέτος ακόμα λίγο μέχρι να επιτευχθεί η ανοσία αγέλης δυστυχώς στην Ελλάδα όχι με εμβολιασμό αλλά με την ανοησία της ανεμβολιαστης αγέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: