googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Είναι φαντάροι ή καρνάβαλοι του Κόμματος;

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ κατεβάζει στο μπλοκ του στρατευμένους με ή χωρίς εισαγωγικά. Τι επιδιώκει;
Να αποδείξει πως υπάρχουν φαντάροι προσκείμενοι στο ΚΚΕ; Σιγά τα ωά! Φυσικά και θα υπάρχουν. Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα του 6% είναι λογικό να έχει και φίλους μέσα στους φαντάρους. Μήπως προσπαθεί να κάνει επίδειξη δύναμης; Και πάλι σιγά τα ωά! Με δεκατρία (13) φαντάρια δε γίνεται επίδειξη δύναμης. Άλλωστε υπάρχουν αμφιβολίες αν όντως οι εικονιζόμενοι στην πορεία του Πολυτεχνείου είναι πραγματικά στρατευμένοι ή επαγγελματικά στελέχη που υποδύονται τους φαντάρους. Ως γνωστόν τα επαγγελματικά στελέχη του ΚΚΕ είναι εκπαιδευμένα σε διάφορους ρόλους. Οικοδόμοι, αγρότες, ναυτεργάτες, φιλειρηνιστές, φοιτητές, εργατοϋπάλληλοι κλπ, είναι οι προνομιακοί ρόλοι γι' αυτά τα στελέχη. Χάρη στην άρτια οργάνωση του Κόμματος κινητοποιούνται αστραπιαία και συντεταγμένα, εκτελώντας πειθαρχημένα το ρόλο που τους έχει ανατεθεί.
Βέβαια, αν οι 13 διαδηλωτές του Πολυτεχνείου είναι πραγματικοί φαντάροι υπάρχει ένα ζήτημα που δεν αφορά το ΚΚΕ αλλά το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Ως γνωστόν ο στρατός συμβολίζει ή θα πρέπει να συμβολίζει όλο το έθνος. Να εκφράζει την εθνική ενότητα. Ο κάθε πολίτης που στρατεύεται οφείλει να αφήνει την κομματική ταυτότητα του έξω από το στράτευμα. Αλίμονο αν μέσα σε μια μονάδα υπάρχουν οι κομματικές αντιπαλότητες. Αλίμονο αν εμφανιστούν διαπληκτισμοί και αντιδικίες για πολιτικούς λόγους. Αλίμονο αν μέσα στο στράτευμα γίνεται κομματική δουλειά.
Καταλύεται η βασική έννοια πάνω στην οποία έχουν συγκροτηθεί οι στρατοί σε όλον τον κόσμο, η πειθαρχία. Δε χρειάζεται να υπενθυμίσω πως χωρίς πειθαρχία δε νοείται στράτευμα. Πως οι διαταγές δε συζητούνται, αλλά εκτελούνται. Στο στρατό δεν υπάρχει λαϊκή διαβούλευση ή πολύ περισσότερο κομματική γραμμή και κομματική πειθαρχία.
Διαβάστε περισσότερα:
https://www.liberal.gr/apopsi/einai-fantaroi-i-karnabaloi-tou-kommatos/415049

Δεν υπάρχουν σχόλια: