googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τη μεγάλη του πρόβα για την διεξαγωγή αντάρτικου εναντίον του κράτους.

«Διοργανωτής των επεισοδίων όπως και όλων των προηγουμένων τραμπουκισμών στα μπλόκα της Κερατέας είναι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μελέτης Πόγκας και ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας κ.Σταύρος Ιατρού», ενώ στη συνέχεια τονίζεται πως: «Ένας τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε μία σπασμένη καρέκλα με στόχο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον χτύπησε στον δεξί ώμο προκαλώντας του μώλωπες».
Διαβάστε περισσότερα: http://antipaloi.blogspot.com/2011/03/blog-post_7795.html

ο κ. Πάγκαλος προκαλεί πολλές φορές με τις επιλογές και την ωμή του γλώσσα, όμως οι αλήθειες που λέει πονάνε τους βολεμένους. Πονάνε τους δήθεν κουλτουριάρηδες της αριστεράς που συστηματικά δηλητηριάζουν την Ελληνική κοινωνία, υποθάλπουν ακραία στοιχεία, προωθούν προκλητικές διεκδικήσεις. Εμείς θυμίζουμε το κάψιμο της Αθήνας το Δεκέμβριο του 2008, τη δολοφονία τριών ανθρώπων που τους έκαψαν ζωντανοί οι αλήτες που βγήκαν μέσα από το μπλοκ της "προόδου" και της "κουλτούρας". Θυμίζουμε το σχεδιασμό και τη οργάνωση της κατάληψης της Νομικής από λαθρομετανάστες. 
Η σιωπηλή συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, πρέπει να βάλει στο περιθώριο και να απομονώσει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία,  για να προστατέψει τη συνοχή της κοινωνίας και τη λειτουργία της δημοκρατίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: