googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Πάγκαλος κατά ΣΥΡΙΖΑ: "Πληρώνουν Αλβανούς για να μου επιτίθενται"


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega πως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει Αλβανούς για να του επιτίθενται προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας θα ευθύνεται για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.
Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως δε θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε επιθυμεί. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και σημείωσε πως μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδοθεί μάχη για τη Δημοκρατία.
Επιτέλους η διαλυτική πολιτική των κουλτουριάρηδων αριστεριστών αποκαλύπτεται. Τα Δεκεμβριανά του 2008 και  η δολοφονία τριών συνανθρώπων μας, ο ξυλοδαρμός Χατζηδάκη, οι βιαιοπραγίες κατά Πολιτικών, η κατάληψης της Νομικής από λαθρομετανάστες, ΄το οργανωμένο αντάρτικο κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ Κερατέας είναι μέρος του σχεδιασμού των αριστεριστών κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Καθήκον μας, καθήκον της σιωπηλής  πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, είναι  να απομονώσει αυτά τα περιθωριακά στοιχεία,  για να προστατέψει  τη λειτουργία της δημοκρατίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: