googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Άτακτη υποχώρηση. Η κυβέρνηση απέδειξε ότι δεν Υπάρχει Κράτος

Γράφαμε στις 25 Ιανουαρίου σχετικά με τους καθοδηγούμενους από την παρεούλα του Τσίπρα, λαθρομετανάστες: "Όπως είναι κατανοητό αν το κράτος δεν αντιδράσει άμεσα θα δημιουργηθούν τετελεσμένα με  απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο αρμόδιος εισαγγελέας οφείλει να κινητοποιήσει τις αστυνομικές δυνάμεις ώστε να εκκενωθεί το ιστορικό κτίριο και να αποκατασταθεί η λειτουργία της σχολής. Οι προκλητικοί λαθρομετανάστες να απελαθούν άμεσα από τη χώρα και οι συνεργοί τους από το πανεπιστημιακό χώρο να αποβληθούν από τις σχολές τους."
 Σήμερα οι εξελίξεις μας έχουν δικαιώσει απόλυτα. Η κυβέρνηση μετά τη μετακίνηση τους στο κτίριο "Υπατία", εγκλωβισμένη άφησε το θέμα να σέρνεται διογκούμενο. Φθάσαμε στο σημείο οι λεγόμενοι αλληλέγγυοι να πουλάνε προστασία, να τους απαγορεύουν απευθείας διάλογο, να μην επιτρέπουν στους κρατικούς γιατρούς να τους εξετάσουν και τους δώσαμε το δικαίωμα να κάνουν το υπόγειο πολιτικό παιχνίδι τους, περιμένοντας τον πρώτο θάνατο για να κάψουν την Αθήνα.
Η κυβέρνηση όφειλε να ενεργήσει σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και αρμοδιότητες της, προστατεύοντας την έννομη τάξη, τις ζωές των Ελλήνων πολιτών και την περιουσία τους. 
Όφειλε να δώσει λύση  εκκενώνοντας το Υπατία. 
Όφειλε να συλλάβει τους  αλληλέγγυους και να  τους  δικάσει για τα αδικήματα που διέπραξαν και τα  οποία είναι πολλά. 
Όφειλε να οδηγήσει τους λαθρομετανάστες σε στρατιωτικά νοσοκομεία, να τους ταΐσει υποχρεωτικά και στη συνέχεια  να τους απελάσει, γιατί  με το θράσος και τους πολιτικούς τους πατρόνες, είναι πλέον επικίνδυνοι για την χώρα μας.
Αντί όλων αυτών η κυβέρνηση έπραξε το χειρότερο Απέδειξε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ και υποχώρησε στον εκβιασμό των αριστεριστών, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου ή μάλλον των συνόρων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: