googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Η Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ σε ξένες τράπεζες!!!!

Η πρώην καθαρίστρια με έντονη συνδικαλιστική δράση, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο όταν υπέστη επίθεση από αγνώστους με οξύ, έχει καταθέσεις σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας αλλά και της Βουλγαρίας που ξεπερνούν τα 340.000 ευρώ.
Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα εμφανίζει αυξημένες τραπεζικές καταθέσεις με χρήματα που προήλθαν από δωρεές. Όπως δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες για το 2015 (χρήση 2014) διατηρεί 340.843 ευρώ στην LCL της Γαλλίας και στην Πειραιώς σε Ελλάδα και Βουλγαρία με προέλευση χρημάτων από δωρεές και άλλα περίπου 8.200 ευρώ από την μισθοδοσία της ως ευρωβουλευτής. Επίσης, η ακίνητη περιουσία αποτελείται από διαμέρισμα 102 τ.μ. με αποθήκη και πάρκινγκ που της παραχώρησε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας και ακόμα 2 διαμερίσματα 72 και 75 τ.μ. με αποθήκες.
http://www.protothema.gr/politics/article/641099/i-konstadina-kouneva-ehei-katatheseis-pano-apo-340000-euro-/
Ελένη Παπαδοπούλου
Της έριξαν βιτριόλι, φρικτό δεν λέω, έδωσε χρήματα ο κόσμος να βοηθήσει τότε, της χάρισε και το Ελληνικό Κράτος διαμέρισμα, μία από αυτές τις κρίσεις γενναιοδωρίας με τα λεφτά του φορολογούμενου, και η κυρία τί έκανε; Χρησιμοποίησε όσα χρήματα χρειάστηκε για την υγεία της, άντε μέχρι εδώ καλώς, και τα υπόλοιπα τα έκανε προίκα και τα κατέθεσε σε ξένες τράπεζες. Την δε φήμη που απέκτησε από το βιτριόλι την έκανε ευρωβουλευτιλίκι.
Και δεν έχει την τσίπα η απαράδεκτη να χαρίσει το ποσό από τις δωρεές κάπου που υπάρχει ανάγκη, σε νοσοκομεία, σε ιδρύματα, σε άρρωστους ανθρώπους, αλλά εξακολουθεί να τα κάνει μασούρι.
Και βγαίνει και μιλάει. Οχι απλά χυδαία. Εμετός.
Σύριζα. Τί περιμένεις;
Υ.Γ.Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν στέλνεις εύκολα τόσα λεφτά με έμβασμα έξω. Ούτε τα δέχονται ξένες τράπεζες εύκολα χωρίς αποδεικτικά ότι τα έχεις αποκτήσει νόμιμα. Είναι σίγουρα δωρεές;
ΚΟΥΝΕΒΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΡΙΞΑΝ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ... ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΕΙΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: