googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νέο κατόρθωμα των αριστεριστών. Παραγραφή για την λίστα Λαγκάρντ και «Σφαγή»με την τρόικα.

«Σφαγή» για την παραγραφή της Λίστας Λαγκάρντ
.........«Βρείτε τα και δείξτε μας τι καταφέρατε φέτος και τι θα κάνετε για να τις προλάβετε όλες μέχρι το τέλος του 2017. Εχετε πλάνο ελέγχων; Ποιον μπορείτε να πείσετε πως αυτή η παράταση θα είναι η τελευταία και ότι θα προλάβετε να κάνετε μέσα σε μία χρονιά όσα δεν κάνατε τόσα χρόνια;» τους επέπληξαν. «Ρίξτε βάρος στις ζωντανές υποθέσεις, μην ψάχνετε συνέχεια για σκελετούς και φαντάσματα και πάψτε το παραμύθι πως κάνετε ελέγχους», ήταν το μήνυμα των τροϊκανών. Η χαριστική βολή όμως ήρθε όταν οι ξένοι ελεγκτές έβγαλαν και έδειξαν στα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών ένα χαρτί. «Βλέπετε τι είναι αυτό; Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών. Τι ημερομηνία γράφει πάνω; 9 Δεκεμβρίου 2016. Τώρα δηλαδή, πριν από μία εβδομάδα».
Οι διευθυντές του υπουργείου πάνιασαν όταν διάβασαν τι γράφει το χαρτί και δεν ήξεραν πού να κρυφτούν. Η απόφαση που είχαν στα χέρια τους οι ξένοι -άγνωστο πώς- δεν έχει ούτε καν καθαρογραφεί. Λέει ξεκάθαρα όμως ότι οι έλεγχοι για τη λίστα Λαγκάρντ έχουν παραγραφεί!
«Πριν δώσετε καν παράταση, τα δικαστήρια βγάζουν άκυρους τους ελέγχους. Ποιον κοροϊδεύετε λοιπόν; Με ποιες υποθέσεις λέτε ότι θα ασχοληθείτε; Τι παράταση θέλετε να δώσετε όταν οι έλεγχοι δεν παράγουν πια έννομα αποτελέσματα και είναι άκυροι και παράνομοι;» ρωτούσαν χωρίς να παίρνουν απάντηση.
Σε κάποια στιγμή μόνο, ανώτερο στέλεχος του υπουργείου είπε ότι το Δημόσιο θα κάνει αναίρεση για να εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση από το ΣτΕ. Τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα. «Να, διαβάστε τι λέει το σκεπτικό της απόφασης. Δεν παλεύεται, είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη και πιάνει και τις άλλες λίστες με τα εμβάσματα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ολιγωρίας σας.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.protothema.gr/economy/article/638205/sfagi-gia-tin-paragrafi-tis-listas-lagard/

Δεν υπάρχουν σχόλια: