googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Μα τι κάνουν εκεί στο ΚΕΠΕ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΕΠΕ
Στα ευρύχωρα γραφεία της οδού Αμερικής 11, οι «ερευνητές», προκλητικά υψηλόμισθοι εργαζόμενοι του ΚΕΠΕ, δεν κτυπούν κάρτα εισόδου- εξόδου.
Δεν ανήκουν πλέον στο Δημόσιο, αλλά πληρώνονται αδρά από τον κρατικό προϋπολογισμό ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, με μισθούς 4.000€ και 5.000€ μηνιαίως και κάτι περίεργα «επιδόματα παραγωγικότητας» που όταν δεν προκαλούν γέλιο απλά γεννούν απελπισία….
Το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) θα έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Διατηρείται ωστόσο και το ελληνικό κράτος καταβάλλει 50.000€ το μήνα , μόνο για το ενοίκιο των γραφείων τα οποία ελάχιστοι «εργαζόμενοι» επισκέπτονται, προφανώς μόνο για να τηρούν τα προσχήματα.
Το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) σήμερα είναι μία μικρή «γιάφκα» του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Άνθρωποι που στήριξαν την ακαδημαϊκή και πολιτική «καριέρα» του πρώην Υπουργού Γιάνη, σήμερα σιτίζονται από τον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς να προσφέρουν οποιοδήποτε ουσιαστικό επιστημονικό έργο.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.toxrima.gr/ma-ti-kanoyn-ekei-sto-kepe/

Δεν υπάρχουν σχόλια: