googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Η Apple μπαίνει στα ηλεκτρικά


Η είσοδος της Apple στο χώρο του αυτοκινήτου θα πρέπει να θεωρείται πλέον γεγονός, αφού ο αμερικανικός κολοσσός της τεχνολογίας , ανέφερε σε επιστολή του προς την Εθνική Υπηρεσία Οδικής Ασφάλειας (NHTSA) των ΗΠΑ, ότι αναπτύσσει νέες τεχνολογίες αυτονομίας που θα χρησιμοποιηθούν και στον τομέα των μεταφορών.
 Η εταιρεία πάντως, δεν διευκρίνισε αν η επένδυσή της στην αυτονομία, έχει ως απώτερο στόχο τη δημιουργία του δικού της ηλεκτρικού αυτοκινήτου ή αν πρόκειται απλώς για τεχνολογία που θα ενσωματωθεί σε άλλα μοντέλα αυτοκινητοβιομηχανιών.
 Πιο συγκεκριμένα, η επιστολή την οποία υπογράφει ο διευθυντής ακεραιότητας προϊόντων της Apple, Steve Kenner, τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Apple χρησιμοποιεί μάθηση μηχανικής για να κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της πιο έξυπνα, πιο διαισθητικά και πιο προσωπικά. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στη μελέτη της μηχανικής μάθησης και του αυτοματισμού, και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες των αυτοματοποιημένων συστημάτων σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των μεταφορών».

Τα διεθνή Μέσα πάντως, συνεχίζουν να επιμένουν ότι η Apple θα μπει κανονικά στην αγορά του αυτοκινήτου, λανσάροντας το δικό της, 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αυτόνομης οδήγησης.

Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Oristiko-H-Apple-mpainei-sta-hlektrika_139730.asp#ixzz4S4kTHo00

Δεν υπάρχουν σχόλια: