googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ- Χρυσή Αυγή. Οι εκλεκτικές συγγένειες δεν κρύβονται!!!

"Αν η Χρυσή Αυγή κάνει βήματα για εκδημοκρατισμό πρέπει να στηριχθεί από το πολιτικό σύστημα"
foto: skai.gr
Δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, και τέως υπουργού Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου, σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής :
"Να ανοίξει διάλογος προκειμένου να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας... η πράξη αυτή πρέπει να αποδοκιμάζεται πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά, κάτι που κατά την άποψή του, είναι και πιο αποτελεσματικός τρόπος... Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης», και συνεχίζει: «Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα».
Συμπέρασμα: Οι εκλεκτικές συγγένειες δεν κρύβονται αλλ' η ατυχία είναι ότι δεν το γνωρίζουν και τα δύο μορφώματα. Γι' αυτό απόρησαν όταν βρέθηκαν στη Ρω. Όσο για το κάψιμο της σημαίας μάλλον πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια γι' αυτήν τη "σύγκλιση" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: