googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Μετά από 1 χρόνο αδιαφορίας της ανίκανης κυβέρνησης των μπαχαλάκηδων, καθαρίζεται το οικόπεδο "βόμβα" στο Μάτι.

Καθαρίζουν το οικόπεδο – βόμβα στο Μάτι | in.gr
Συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα ο Κυριάκος δίνοντας μαθήματα αποτελεσματικότητας, πολιτικής συνέπειας και αξιοπιστίας. Είδε την κατάσταση στην περιοχή, διαπίστωδε τον άμεσο κίνδυνο και έδωσε εντολή να συνταχθεί Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που κατατέθηκε προχθές, με την οποία δόθηκε η δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να παρεμβαίνει εκτάκτως για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες φυσικών καταστροφών.
Ήδη από σήμερα το πρωί, μόλις 72 ώρες μετά την δέσμευση του Πρωθυπουργού, συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και καθαρίζουν την έκταση στην οποία είχαν συγκεντρωθεί κορμοί δέντρων και εύφλεκτα υλικά.Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Συμβαίνει τώρα στο Μάτι. Το οικόπεδο όπου είχαν συσσωρευτεί τον τελευταίο χρόνο περίπου 20.000 τόνοι καμμένης ξυλείας και σύμμεικτων υλικών, μια επικίνδυνη εστία για νέες πυρκαγιές αλλά και ένα σημείο ζοφερής μνήμης για τους κατοίκους της περιοχής, καθαρίζεται άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του κράτους και του ιδιωτικού τομέα. Δωρεάν παροχή στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των εταιριών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ, Μετκα, ΑΒΑΞ».
Παράλληλα ο αρμόδιος υπουργός κ. Καραμανλής συνεννοήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ο οποίος έστειλε μόνιμα ένα πυροσβεστικό όχημα να καταβρέχει τα ξύλα για να μην πάρουν φωτιά.
Κινήσεις απλής λογικής από μια κυβέρνηση που βάζει τον πήχη πολύ ψηλά!!!

https://www.kathimerini.gr/1035619/article/epikairothta/politikh/ka8arizetai-apo-eyflekta-ylika-oikopedo-sto-mati
https://www.in.gr/2019/07/19/greece/katharizoun-oikopedo-vomva-sto-mati/
https://www.protothema.gr/greece/article/911766/mati-katharizoun-to-oikopedo-me-tous-20000-tonous-kammenon-ulikon/

Δεν υπάρχουν σχόλια: