googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Τέλος τα ψέματα. Συνελήφθη ο Γ. Καλαϊτζίδης του Ρουβίκωνα -Για την επίθεση στον ΣΕΒ και τις απειλές για τον τουρισμό!!!

Η προσαγωγή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα μετετράπη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr σε σύλληψη για: ηθική αυτουργία για την επίθεση με μπογιές στον ΣΕΒ και για προτροπή σε παράνομες πράξεις.
Η σύλληψη Καλαϊτζίδη, έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και τις απειλές για επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές, εάν η κυβέρνηση τους κυνηγήσει.
Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε κείμενο που ανέβηκε στο Facebook από άλλο προφίλ, αλλά με την υπογραφή του, ανέφερε πως η επίθεση στο ΣΕΒ ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει και απειλεί πως θα επιτεθούν ξανά, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει την «μηδενική ανοχή» όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα
Διαβάστε Περισσότερα iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/prosihthi-o-g-kalaitzidis-toy-roybikona
ΥΓ: ο Επιχειρισιακός Βραχίονας των αριστεριστών αρχίζει να νιώθει ότι τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα θα έχουν απέναντι τους ένα κράτος σοβαρό και αποφασισμένο. Ας ετοιμαστούν τα αριστερά σκουπίδια να πάνε να κάνουν παρέα στον Κουφοντίνα στις φυλακές τύπου Γ'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: