googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ και η σύζυγος (;) του σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!!!


Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης και διευκόλυνσης μεταναστών, που δρα στην Κω και τα πλοκάμια του φθάνουν μέχρι και την Αθήνα, εξάρθρωσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών 
Υποθέσεων. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, μεταξύ των συλληφθέντων και κατηγορουμένων είναι και ένας Αρχιφύλακας της Ελληνικής Αστυνομίας.
http://www.bloko.gr/2019/07/blog-post_684.html

Αντιγράφουμε από το "Βήμα της Κω"
....Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 12ης Ιουλίου 2019, σε Αθήνα και Κω, συνελήφθησαν (6) άτομα, (2) αλλοδαποί και (4) ημεδαποί, μεταξύ των οποίων το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης καθώς και αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Κω. Παράλληλα αναζητείται ακόμα ένας αλλοδαπός για την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Σε βάρος των παραπάνω σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τις νομοθεσίες περί αλλοδαπών, πρόληψη και καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και διατάξεις για τις σχέσεις κράτους –πολίτη, κατά περίπτωση.
Διαβάστε Περισσότερα

ΥΓ: Η υπόθεση δικαιώνει απόλυτα όσα κατά καιρούς έχουμε γράψει για τον ρόλο και την λειτουργία της αστυνομίας στην Κω. Σύμφωνα με  πληροφορίες μας  στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται και η  σύζυγος του αστυνομικού (αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την δίκη) η οποία ήταν υποψήφια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στην δημοτική ενότητα Ηρακλειδών. Επίσης ένας εργαζόμενος από το αεροδρόμιο και ένας από το hot-spot. 
Όπως φαίνεται το μαύρο χρήμα που συνδέεται με την παράνομη μετανάστευση και την εισβολή στη χώρα μας είναι  πολύ. Εξηγείται έτσι το μένος γνωστών αστυνομικών της περιοχής  κατά των κατοίκων της Κω. 
Περιμένουμε τις εξελίξεις και ελπίζουμε να μη ξαναδούμε τον επίορκο λαθροδιακινητή σε λίγους μήνες να παριστάνει τον φρουρό του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: