googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Άρχισαν οι επιστροφές: Κουμουτσάκος, Απόψε επαναπροωθούνται στο Πακιστάν 32 μετανάστες


Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Κουμουτσάκος, καλεσμένος στην εκπομπή ”Αντιθέσεις” και στο Action 24, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ζήτημα επιστροφής μεταναστών προχωρώντας και στην ανακοίνωση επίκαιρης επιστροφής μεταναστών προς το Πακιστάν. Ο κ. Κουμουτσάκος αποσαφήνισε ότι η ένταξη της μεταναστευτικής πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν αποτελεί μια πρωτοτυπία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αναλύοντας το ζήτημα των αιτούντων άσυλο, τόνισε πως ”όταν αποφασιστεί πως ένας μετανάστης δεν έχει δικαίωμα στο άσυλο εκ των πραγμάτων επιστρέφει στην χώρα προελεύσεως” και συνέχισε δεικτικά λέγοντας πως ”αυτό άλλωστε περιλαμβάνει και η συμφωνία με την Τουρκία”. Ο κ. Κουμουτσάκος ξεκαθάρισε πως οι επιστροφές θα προχωρήσουν ”για να στείλουμε ένα μήνυμα στην άλλη πλευρά και στους διακινητές και σε αυτούς τους ανθρώπους” , έτσι λοιπόν ανακοίνωσε πως ”απόψε ένα αεροπλάνο με κατεύθυνση το Ισλαμαμπάντ, δηλαδή το Πακιστάν, επιστρέφει 32 Πακιστανούς πολίτες, οι 30 μέχρι πρότινος διέμεναν στην Ελλάδα και οι δύο διέμεναν στη Σουηδία”.

Διαβάστε Περισσότερα https://meaculpa.gr/politiki/27924-koumoutsakos-apopse-epanaproothountai-sto-pakistan-32-metanastes
Πολιτική - Meaculpa.gr - Απόψεις, Επικαιρότητα, Σχόλια, Νέα, Ειδήσεις από την Ελλάδα & το Εξωτερικό

ΥΓ: Το σύνολο των Πακιστανών πρέπει ν’απελαθεί. Κανείς τους δεν δικαιούται άσυλο και επί πλέον είναι οι πιο φανατικοί μουσουλμάνοι απ όλους τους λαθροεισβολείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: