googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Το μόνο άσυλο που υπήρχε στη Σοβιετία ήταν για τους αντιφρονούντες!!!

Οι ροπαλοφόροι προασπιστές της ανομίας...
Του Σάκη Μουμτζή

Όλα δείχνουν πως η κατάργηση του αποκαλούμενου πανεπιστημιακού ασύλου θα είναι η εμβληματική μάχη του Κυρ.Μητσοτάκη. Σχεδόν όλοι οι ηγέτες δίνουν μια μάχη που καθορίζει τη μετέπειτα πορεία τους.
Η Μ.Θάτσερ τσάκισε το πανίσχυρο συνδικάτο των ανθρακωρύχων, ο δε Ρ.Ρήγκαν τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Σε αυτές τις «αιματηρές» πολιτικές μάχες φαίνεται ποιος είναι το αφεντικό. Οι εκλεγμένοι ηγέτες ή οι κάθε μορφής μειοψηφίες;
Υπάρχουν βέβαια και πρωθυπουργοί που δεν αντέχουν τη σύγκρουση. Ο Κ.Σημίτης υποχώρησε απέναντι σε όλους αυτούς που δεν ήθελαν να αλλάξει τίποτα στο Ασφαλιστικό.
Φοβήθηκε και δεν έδωσε τη μάχη των μαχών.
Εκ των υστέρων φάνηκε πως η ήττα του στοίχισε στην Ελλάδα, σε βάθος χρόνου, περίπου 200 δισεκατομμύρια ευρώ.
Οι ηγέτες αναδεικνύονται στα δύσκολα.
Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός θα δοκιμαστεί στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Ήδη ομάδες «κατσαπλιάδων», με στυλιάρια προειδοποιούν γι΄αυτό που θα γίνει τον Σεπτέμβριο.
2-3.000 νεαροί που δεν εκπροσωπούν κανέναν στην κοινωνία, θέλουν να διατηρήσουν το δικαίωμα να ελέγχουν αυτοί ό,τι γίνεται μέσα στους πανεπιστημιακούς χώρους.
Από κοντά τους ξεμωραμένοι εβδομηντάρηδες που δεν καταλαβαίνουν πως το πανεπιστημιακό άσυλο της νιότης τους ουδεμία σχέση έχει με το σημερινό πανεπιστημιακό άσυλο, που είναι ουσιαστικά «άσυλο στη σύλληση του», όπως δήλωσε προχθές ο εισαγγελέας εφετών κ.Β.Φλωρίδης.
Δεν χρειάζεται να πω ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να πάει αυτήν την ιστορία μέχρι τέλους. Εν ανάγκη, αν οι αριστερές μειοψηφίες τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα, ας κλείσει τα πανεπιστήμια, για όσο διάστημα χρειαστεί.
Διαβάστε Περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια: