googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ο Σαλβίνι ηγέτης της Ευρώπης κατά της λαθροεισβολής. Για την Ευρώπη των Ευρωπαίων!!!

tanea.gr
Με συντριπτική πλειοψηφία η Ιταλική Βουλή ενέκρινε την επιβολή προστίμου ενός εκατομμυρίου € σε κάθε σκάφος ΜΚΟ, που μεταφέρει παράνομα λαθροεισβολείς από την Αφρική στα Ιταλικά λιμάνια. Επιπλέον το σκάφος θα κατάσχεται.
Τέλος λοιπόν στις μπίζνες των ΜΚΟ, τέλος στην εκμετάλλευση των ανθρώπων.  Οι γνωστοί "ευαισθητούληδες" αριστερομπαχαλάκηδες, αυτοί που  έχουν κάνει επάγγελμα την παράνομη μεταφορά ανθρώπων, αυτοί που έχουν οδηγήσει σε τραγικό θάνατο χιλιάδες δυστυχισμένα θύματα τους, αρχίζουν να νιώθουν πλέον ότι η Ευρώπη αντιστέκεται.
Με τον Σαλβίνι μπροστάρη και τους σκεπτόμενους Ευρωπαίους να τον στηρίζουν η κατάσταση αλλάζει. Ήδη οι ροές προς Ιταλία μειώθηκαν δραματικά καθώς το μήνυμα πέρασε.
Όπως λέει ο Σαλβίνι «Λιγότερες αναχωρήσεις, λιγότερες αφίξεις, λιγότεροι θάνατοι, λιγότερη σπατάλη χρημάτων. Ο δρόμος δεν γυρίζει πίσω».
Να τονίσουμε ότι ο Σαλβίνι καμιά σχέση δεν έχει με την ακροδεξιά, παρότι η προπαγάνδα των μπαχαλάκηδων και τα μη ερευνώντα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, τον παρουσιάζουν έτσι. Είναι ένας σύγχρονος φιλελεύθερος αστός πολιτικός. Το αμάρτημα του είναι ότι ορθώνει φραγμό στις μπίζνες τον αριστερούληδων και αποκαλύπτει τα πραγματικά τους κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: