googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Γιάννης Χρυσουλάκης. Ένας Άριστος Κώος στη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού!!!


Ο Κυριάκος είχε εξαγγείλει ότι θα στηριχθεί στους αρίστους και μετεκλογικά το κάνει πράξη. Μετά την εξαιρετική σύνθεση της κυβέρνησης και την προετοιμασία που απέδειξε ότι είχε κάνει για να είναι απόλυτα έτοιμος με την ανάληψη της εξουσίας, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.
Με μοναδική εξαίρεση 2 συγκεκριμένες περιπτώσεις παρουσίασε τους  52 Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς που ομολογουμένως αποτελούν επιλογή από το "πάνω ράφι". Μεταξύ αυτών ο Κώος Γιάννης Χρυσουλάκης. Δείτε ένα σύντομο βιογραφικό του και βγάλτε συμπεράσματα.
Ο Γιάννης Χρυσουλάκης, είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από τις ΗΠΑ και διδακτορικού από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης, και είναι Ομότιμος Καθηγητής. Έχει διδάξει σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει διοικήσει Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα καθώς και μεγάλες Ευρωπαϊκές Κοινοπραξίες παραγωγής νέων τεχνολογιών ενώ έχει σημαντικό Διεθνές Διοικητικό και Επιστημονικό έργο. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον Παγκόσμιο Οργανισμό των Εθνικών Κέντρων Δημόσιας Διοίκησης και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Συμβουλίων, Επιτροπών και Συνεδρίων εκτός Ελλάδος. Εχει πλούσιο συγγραφικό έργο.
Φίλε Γιάννη θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου. 
Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα μας εκπλήξεις ευχάριστα και η δουλειά σου θα είναι καλύτερη από τις προσδοκίες του Κυριάκου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: