googleb1fd7cd7ef71feda.html

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Έξω και οι αμετανόητοι των πυρήνων της φωτιάς. Ασυλία στους τρομοκράτες με τον νόμο Παρασκευόπουλου!!!


Ελεύθεροι ύστερα από οκτώ χρόνια εγκλεισμού για τρομοκρατική δράση βρίσκονται από χθες Τετάρτη οι αδελφοί Χρήστος και Γεράσιμος Τσάκαλος, δύο από τα βασικά στελέχη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» Σύμφωνα με την Καθημερινή, τα δύο αδέλφια -που είχαν δηλώσει «περήφανα μέλη της οργάνωσης μετά τις συλλήψεις τους- είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης πάνω από 70 χρόνια ο καθένας, τα οποία έπειτα από συγχωνεύσεις έγιναν 20 προς έκτιση. Τα δύο μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς έκαναν χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου και αποφυλακίστηκαν έχοντας εκτίσει το ένα τρίτο της ποινής τους. Ο Γεράσιμος Τσάκαλος είχε συλληφθεί την 1η Νοεμβρίου του 2010 σε ηλικία 24 ετών λίγη ώρα αφού είχε αφήσει ένα δέμα-βόμβα σε εταιρεία ταχυμεταφορών στο Παγκράτι. Βρισκόταν μαζί με τον 22χρονο φίλο και συνεργό του Παναγιώτη Αργυρό. Ο μεγαλύτερος αδελφός του Χρήστος Τσάκαλος είχε συλληφθεί πέντε μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2011, σε κρυσφήγετο στη Νέα Ιωνία Βόλου έπειτα από κοινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ.

Source: https://meaculpa.gr/hellas/28014-nomos-paraskeuopoulou-ektos-fulakis-duo-meli-ton-purinon-tis-fotias


ΥΓ: Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Τα δύο μέλη των πυρήνων της φωτιάς που δήλωσαν αμετανόητα και περήφανα έφαγαν πάνω από 70 χρόνια ο καθένας. Μετά από συγχωνεύσεις έγιναν 20 και τελικά χάρις στον νόμο Παρασκευόπουλου έμειναν μέσα λιγότερο από 8 και βγήκαν χθες!
Το ένα αμετανότητο κάθαρμα συνελήφθη λίγη ώρα αφότου είχε αφήσει ένα δέμα-βόμβα σε μια εταιρεία ταχυμεταφορών, εκθέτοντας σε θανάσιμο κίνδυνο κάτι φουκαράδες των 500 ευρώ, που τρέχουν όλη μέρα με μηχανάκια. Ναι αυτόν τον βγάλαμε έξω, αμετανόητο και περήφανο, έτοιμο να συνεχίσει τις αθλιότητες. Αν αυτή  είναι δικαιοσύνη τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.  Φυλακές τύπου Γ' για τέτοιου είδους  ρεμάλια χωρίς συγχωνεύσεις ποινών και πρόωρεες αποφυλακίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: