googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

18 χρόνια έδιναν με το ζόρι επίδομα στη μητέρα της… ανήλικης Ζωής Κωνσταντοπούλου


Ένα καταχθόνιο ταμείο (ΕΣΗΕΑ το λένε) υποχρέωνε με φριχτούς τρόπους 400 δημοσιογράφους να παίρνουν επίδομα ανήλικου για τις 40άρες κόρες τους. Άλλες φορές με βασανιστήρια (ακουγόντουσαν μέχρι το Κολωνάκι!) , άλλες φορές με απειλές και εκβιασμούς. Αυτόπτης μάρτυρας  -που κατάφερε με μυθιστορηματικό τρόπο και απέδρασε από το κολαστήριο της ΕΣΗΕΑ- διηγείται:

“Μας έβριζαν συνέχεια, μας ταπείνωναν συστηματικά με χυδαίες εκφράσεις όπως ” ρε αλήτες,  θα πάρετε το επίδομα ανηλίκου 400 ευρώ για τα 40χρονα βρωμόπαιδα σας ότι και να κάνετε, το καταλάβατε; Γκε-γκε;”.
Πραγματικά συγκλονιστικό.

Και φυσικά δεν χρειαζόταν η Λίνα Αλεξίου να απολογηθεί για το επίδομα που ελάμβανε επί 18 συναπτά έτη για την…ανήλικη κόρη της Ζωή Κωνσταντοπούλου.Σε ανακοίνωσή-απάντησή της (γροθιά στο κατεστημένο θα λέγαμε)  η κ. Αλεξίου αναφέρει ότι είναι κατάδηλη η σκοπιμότητα του  δημοσιεύματος της Real News (Διαβάστε ΕΔΩ)  και υποστηρίζει πως η ίδια και άλλοι περίπου 400 συνάδελφοί δημοσιογράφοι πληρώνουν διοικητικές δυσλειτουργίες, πράξεις και παραλείψεις ενός απαρχαιωμένου διοικητικού μηχανισμού του Ταμείου.

Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου τους ξεφτιλίζει (ας μας επιτραπεί ο στιγμιαίος λαϊκισμός) κάνοντας λόγο “για επίθεση εναντίον της και χτύπημα κάτω από τη μέση”. Επισημαίνει δε, ότι πρόκειται για ένα θέμα με το οποίο δεν έχει σχέση, παρουσιάσθηκε μονομερώς από την εφημερίδα η οποία διαστρέβλωσε τις πτυχές του, παραπληροφορώντας το κοινό και συκοφαντώντας.

Μα γιατί δίνουν σημασία σε τέτοια δημοσιεύματα; Ποιος θα άντεχε τέτοια βασανιστήρια; Κανείς. Ούτε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=36776%3A18-xronia-edinan-me-to-zori-epidoma-sti-mitera-tis-anilikis-zois-konstantopoyloy&catid=68%3Apeople&Itemid=48

Δεν υπάρχουν σχόλια: