googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Στην Ευρώπη η λύση για τους λαθρο- μετανάστες...


Ο Αλέξης, η παρέα του και κάτι παρατρεχάμενοι διανοούμενοι εκ του προχείρου και δημοσιολογούντες με βρόμικο μάτι, που ενίοτε υποδύονται τους δημοσιογράφους, ήταν, το ξαναείπαμε, οι μεγάλοι στρατολόγοι της Χρυσής Αυγής. Οταν οι απλοί άνθρωποι στις γειτονιές διαμαρτύρονταν για το άρατε πύλας, την πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης, κάτι πολιτικοί τουρίστες περνούσαν και τους βρίζανε ως φασίστες, πριν επιστρέψουν στα ρετιρέ του Κολωνακίου και τα βόρεια προάστια, όπου κατοικοεδρεύει η βαριά κι ασήκωτη αριστερίστικη «πρωτοπορία». Ξέρετε, αυτή που στέλνει την τσογλαναρία της στο Imperial και το UCL για να πουλάνε «επανάσταση» κι ενίοτε να τραμπουκίζουν υπουργούς, ξοδεύοντας βέβαια καμιά πενηνταριά χιλιάδες ευρώπουλα του μπαμπά κάθε χρόνο. Συνήθως αυτοί είναι και οι πιο γενναίοι στο facebook και το twitter. Την κοινοποιούν την επανάσταση και την κάνουν retweet προτού πάνε για κλάμπινγκ.
Ολος δε αυτός ο αριστερίστικος συρφετός δεν σκαμπάζει βασικά πράγματα. Π.χ., παθαίνουν υστερία με τον όρο «λαθρομετανάστης». Τα έχετε ακούσει, «οι άνθρωποι δεν είναι λαθραία εμπορεύματα» κ.λπ. Εάν μπορούσαν, θα μας επέβαλλαν να τους λέμε «τα πολυαγαπημένα μας αδέρφια που ήρθαν να εμπλουτίσουν τη βαρετή ζωή μας». Λάθρα, βέβαια, στην ελληνική σημαίνει κρυφά, παράνομα. Αρα είναι ακριβής ο όρος, διότι κρυφά και παράνομα μπήκαν. Κι επειδή το έχω γράψει, η «φυλετική θεωρία» είναι μια μπούρδα, διότι οι άνθρωποι δεν είναι άλογα, μοσχάρια ή κυνηγόσκυλα, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ισχυρίζεται ότι ένας ταλαίπωρος γιδοβοσκός από την Τόρα Μπόρα είναι κατώτερος, για παράδειγμα, από τον Σκουρλέτη.
Προσωπικά, τους έδινα τον Σκουρλέτη κι έπαιρνα 10 Αφγανούς αγροτοκτηνοτρόφους, διότι σαφέστατα ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του Σκουρλέτη βλάπτει την πατρίδα, ενώ αυτοί συνήθως απλά αναζητούν μεροκάματο κι ένα σοβαρό κράτος μπορεί να τους κουλαντρίσει.
Αυτή η παρδαλή ιδεοληπτική Αριστερά κάνει την πάπια και για πολλές άλλες πτυχές του θέματος. Π.χ., θύματα της πλημμυρίδας της λαθρομετανάστευσης είναι καταρχάς αυτοί που πραγματικά δικαιούνται πολιτικό άσυλο. Υπάρχουν πραγματικοί πρόσφυγες, οικογένειες χριστιανών ή μουσουλμάνων, κυνηγημένοι π.χ. από τα δεινά της ανθρωποσφαγής στη Συρία, έργο της δυτικής τύφλωσης και του εγκληματικού εναγκαλισμού των Τούρκων ισλαμοφασιστών με την Αλ Κάιντα, ή Αιγύπτιοι Κόπτες. Κι όμως, οι άνθρωποι αυτοί, προς τους οποίους όντως οφείλουμε συνδρομή κι αλληλεγγύη, περιμένουν εις μάτην στην ουρά πίσω από χιλιάδες «μαϊμού διωκόμενους», Πακιστανούς, Αφγανούς ή άλλους, που είναι απλά οικονομικοί μετανάστες, αλλά έχοντας καταστρέψει τα έγγραφά τους, δηλώνουν ψευδή καταγωγή, ψευδή στοιχεία ταυτότητας και ηλικίας και ψευδείς αιτιολογίες «κατατρεγμού». Υποδύονται τους Κούρδους, τους Σύριους, τους Παλαιστινίους. Ετσι, λόγω των γραφειοκρατικών δυσκολιών και του όγκου των ψευδών αιτήσεων, οι αληθινοί δικαιούχοι πολιτικού ασύλου ταλαιπωρούνται και μένουν σε εκκρεμότητα επί χρόνια. Μόκο γι’ αυτά η βαριά «πρόοδος», που θέλει ανοιχτά σύνορα, σαν πόρτες αμερικανικού σαλούν.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.dimokratianews.gr/content/23325/%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%B7-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82

Δεν υπάρχουν σχόλια: