googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Αγανάκτηση προκαλεί η τακτική της Αρχαιολογίας.


Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στην πλατεία του ΚΤΕΛ όταν υπάλληλος της αρχαιολογίας συνοδευόμενος από αστυνομικούς επιχείρησε να διακόψει τα έργα ανάπλασης που εκτελεί ο δήμος. Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής αντέδρασαν με αγανάκτηση στη προκλητική τακτική της αρχαιολογίας, που φαίνεται ότι εκτελεί διατεταγμένη μικροπολιτική υπέρ του εκλεκτού της, που προσπαθεί να μπλοκάρει τα πάντα.
Είναι μάλιστα τόσο προκλητικοί οι υπάλληλοι της αρχαιολογίας που απαιτούν από τα ιδιωτικά συνεργεία που εκτελούν το έργο, να εργάζονται με ρυθμούς δημοσίου και δη αρχαιολόγων. Δηλαδή προσπαθούν να διακόπτουν τις εργασίες στις 14:30 και να εφαρμόσουν πενθήμερο. Βλέπετε οι βολεμένοι του δημοσίου ελάχιστα καταλαβαίνουν τους ρυθμούς των ιδιωτών και την αγωνία του μικροεπιχειρηματία να τελειώσουν τα έργα, που λόγω αρχαιολόγων σέρνονται από τον περασμένο Οκτώβριο.
Το έχουμε ξαναπεί. Μια είναι η λύση. Κατάργηση του Υπουργείου Πολιτισμού και πέρασμα των αρχαιολογικών υπηρεσιών στους δήμους με τους αντίστοιχους πόρους βέβαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: