googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η χώρα στα χέρια του κάθε Τσαυτάρη. Νύχτα εμπλοκής με το γάλα..

Αιφνιδιαστική εμπλοκή, και μάλιστα σε επίπεδο υπουργών, ανέκυψε μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων στο παρά ένα της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, διαφώνησε με τη διατύπωση της διάταξης που αφορούσε το παστεριωμένο γάλα και αξίωνε την αλλαγή της, προκειμένου να προσυπογράψει το νομοσχέδιο.
Για την απεμπλοκή υπήρξαν επαφές σε επίπεδο κορυφής μεταξύ Μαξίμου και Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Τσαυτάρης εκλήθη στο Μαξίμου όπου και είχε μακρά συνομιλία με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη ενώ το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών, στο οποίο βρίσκονταν οι Γιάννης Στουρνάρας και Κωστής Χατζηδάκης, βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή με τις Βρυξέλλες προς αναζήτηση κοινά αποδεκτής λύσης.
Εν τέλει, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, από το γραφείο του πρωθυπουργού δόθηκε η πληροφορία ότι, παρά τις αντιρρήσεις της τελευταίας στιγμής, το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται στη Βουλή.Η επεξεργασία του νομοσχεδίου θα αρχίσει στις 13.00 σήμερα από τις Επιτροπές Οικονομικών και Παραγωγής - Εμπορίου και 24 ώρες αργότερα θα εισαχθεί στην ολομέλεια για να ψηφιστεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής σε ονομαστική ψηφοφορία.

Διαβάστε περισσότερα:
http://www.kathimerini.gr/760244/article/epikairothta/politikh/nyxta-emplokhs-me-to-gala

Δεν υπάρχουν σχόλια: