googleb1fd7cd7ef71feda.html

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εκβιασμοί και αθλιότητες από τους αγροβουλευτές. Να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές στο γάλα!!!

Με ιδιαίτερη θρασύτητα η γνωστή παρεούλα των αγροβουλευτών απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη την προσπάθεια σταθεροποίησης και προσαρμογής της χώρας, για να μην υπάρξουν καθόλου αλλαγές στο θέμα του γάλακτος. Δυστυχώς η ανοχή που έδειξε η κυβέρνηση στο θέμα της φορολόγησης των αγροτικών ακινήτων, έχει πολλές παρενέργειες.
Πήραν αέρα οι εκβιαστές - βουλευτές και απαιτούν να παραμείνουν οι στρεβλώσεις και ο προστατευτισμός στην αγορά γάλακτος και εμείς οι καταναλωτές να πληρώνουμε το λίτρο σχεδόν τα διπλά από ότι ο Γερμανός καταναλωτής. Από κοντά και οι κάθε λογής λαϊκιστές, αριστεριστές και κομμουνιστές επιχειρηματολογούν αερολογώντας με ένα και μόνο πραγματικό στόχο. Να μην αλλάξει τίποτα.
Η κυβέρνηση πρέπει να τους αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα. Καμιά υποχώρηση δεν θα γίνει ανεκτή πλέον και όποιος τολμήσει να ρίξει τη χώρα στην ακυβερνησία να αντιμετωπίσει την οργή του αστικού πληθυσμού που υποφέρει και ματώνει. Οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν, η αγορά να ανοίξει ώστε να πέσουν οι τιμές και να ανασάνει ο καταναλωτής των αστικών κέντρων που υποφέρει πραγματικά.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.toxrima.gr/echoume-to-akrivotero-gala-i-allages-tha-rixoun-tis-times/

Δεν υπάρχουν σχόλια: