googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Το «Βατερλώ» Τσίπρα στον μισητό Σκάι


Η τελευταία παράσταση, προτού πέσει αυλαία σ’ αυτήν την άθλια κυβέρνηση, δόθηκε χθες από τον αρχηγό του… καραβανιού που πλέον δεν προχωρά.
Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στον μισητό Σκάι ζωσμένος με άρματα και αποφασισμένος να απαντήσει σε όλα. Και απάντησε, αυτό μπορεί κανείς να του το αναγνωρίσει.
Όμως, οι απαντήσεις του ανέδειξαν κι έναν πολιτικό που βλέπει να χάνει την εξουσία και δεν καταλαβαίνει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο πρωθυπουργός ακόμη και σ’ αυτήν την τελευταία περφόρμανς προτού τραγουδήσει η… χοντρή κάλπη, επιβεβαίωσε τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Ψεύτης, κυνικός, χωρίς κοινωνική παιδεία, χωρίς συναίσθηση της πραγματικότητας.
Ακόμη και τώρα, λίγα 24ωρα πριν από την εκλογική διαδικασία έδειξε ανίκανος να καταλάβει γιατί τον αποδοκίμασε ο ελληνικός λαός.
Το χειρότερο, όμως, που έκανε ήταν όταν αναφέρθηκε στο Μάτι. Ο Αλέξης Τσίπρας, ένα χρόνο τώρα δεν κατάφερε να κάνει την αυτοκριτική του, να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη, να δείξει την συντριβή του απέναντι σε ένα μαζικό έγκλημα.
Πόσο χειρότερα θα μπορούσε να μιλήσει όταν ενώ τον ρωτούσαν επιμόνως και για το Μάτι και για άλλα θέματα αυτός είπε «δε με ρωτάτε για άλλα σοβαρά θέματα, όπως τη Σύνοδο Κορυφής, το Μακεδονικό».
Δεν ήταν τόσο σοβαρό θέμα οι 102 νεκροί για τον Τσίπρα;
Διαβάστε Περισσότερα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: