googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Το κράτος σαν λάφυρο -Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Τσίπρας στην Κρήτη

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος
Ερωτήματα, αλλά και αντιδράσεις προκαλεί η αποκάλυψη toy iefimerida.gr ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες βράδυ στην Κρήτη, για κομματική, προεκλογική ομιλία, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.
Και προκαλεί ερωτήματα και αντιδράσεις, γιατί το αεροσκάφος υποτίθεται και πρέπει να χρησιμοποιείται για τις κρατικές υποθέσεις και τις διεθνείς επαφές του πρωθυπουργού, και όχι για τις κομματικές δραστηριότητες. Κάτι που δεν συνέβη βέβαια ούτε στην αρχή της προεκλογικής καμπάνιας, όταν επισκέφθηκε το Βελβεντό Κοζάνης με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, για να επισκεφθεί τον τοπικό αγροτικό συνεταιρισμό, αν και υπήρχε εσωτερική πτήση.
Αλλωστε ο κ. Τσίπρας μόλις προ ημερών, είχε διαβεβαιώσει ότι δεν χρησιμοποιεί το αεροσκάφος, παρά μόνο για τις διεθνείς επαφές του με τους ομολόγους του, κι αυτό για λόγους πρεστίζ της χώρας, ενώ αποφεύγει να το χρησιμοποιεί σε άλλες περιστάσεις, είχε πει, αφού δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνονται τέτοια μεγάλα έξοδα.
 
Διαβάστε Περισσότερα: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/me-prothypoyrgiko-aeroskafos-o-tsipras-sti-kriti

Δεν υπάρχουν σχόλια: