googleb1fd7cd7ef71feda.html

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ανοίγει το πρώτο 100% «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα!!!

Ανοίγει το πρώτο 100% «πράσινο» ξενοδοχείο στην Ελλάδα
Του Απόστολου Σκουμπούρη
Ανοίγει την προσεχή Παρασκευή 27 Μαΐου στη Χαλκιδική ένα ξενοδοχείο που αναμένεται να αποτελέσει μια από τις... λαμπερότερες προσθήκες στον παγκόσμιο ξενοδοχειακό χάρτη για το 2016! Ένα συγκρότημα που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στη Βόρεια Ελλάδα ασχέτως τομέα, ένα ξενοδοχείο κόσμημα, που –εκτός των άλλων– θα είναι και το πρώτο 100% «πράσινο» ξενοδοχείο στην ιστορία της χώρας! Όλη η ενέργεια που θα καταναλώνει θα προέρχεται από 100% ανανεώσιμες πηγές, κάτι που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Πρόκειται για το Miraggio Thermal Spa Resort, που από την Παρασκευή ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα από τα δέκα σημεία αναφοράς στον ξενοδοχειακό κόσμο παγκόσμια για το τρέχον έτος!
Όπως λένε όσοι έχουν επισκεφτεί τους χώρους του, το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ένα πραγματικό «διαμάντι» για τη Χαλκιδική, ενώ οι… μυημένοι λένε ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει το λαμπερότερο new entry στην παγκόσμια αγορά τουρισμού στον χώρο της ευεξίας και υγείας.
Ασφαλώς αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον χώρο του τουρισμού όχι μόνο για τη Χαλκιδική αλλά συνολικά για τη χώρα. Είναι ιδιαίτερου ύφους, καθώς δεν υπάρχει ένα κεντρικό κτήριο, αλλά απλώνεται σαν... χωριό, με χαμηλά κτήρια, «δεμένα» στο φυσικό περιβάλλον. Μάλιστα είναι ελάχιστα τα... εμφανή μπετόν, καθώς ακόμη και οι ταράτσες είναι καταπράσινες, κατάφυτες από κήπους, δέντρα και λουλούδια (φωτ.)! Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον Κόλπο του Τορωναίου και τη Σιθωνία.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.liberal.gr/arthro/52550/oikonomia/epicheiriseis/anoigei-to-Miraggio-sti-chalkidiki--to-proto-100-isonprasinosin-xenodocheio-stin-ellada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: