googleb1fd7cd7ef71feda.html

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δ. Σταμάτης: Τράβηξαν το χαλί στον Σαμαρά γιατί είπε «όχι» στο Υπερταμείο

Στην αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έπεσε διότι δεν έκανε την χάρη στον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε για το νέο Υπερταμείο που είπε «yes sir» ο Ε. Τσακαλώτος προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης. «Τώρα βγάζετε συμπέρασμα γιατί τραβήχτηκε το χαλί από Αντώνη Σαμαρά και γιατί στρώθηκε στον Τσίπρα και χρεώθηκε η Ελλάδα 86 δισ. ευρώ.
Ναι, αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο Σόιμπλε που αρνηθήκαμε. Σχέδιο Σόιμπλε, Μοσκοβισί. Αρνιόμασταν και υποτίθεται δεν κάναμε γενναία διαπραγμάτευση», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σταμάτης, με σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να χειροκροτεί.
Παράλληλα, κατακεραύνωσε τον Υπουργό Οικονομικών για τις τελευταίες αναφορές του στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ. « Κύριε Τσακαλώτε κάνατε αναφορά στον Α. Σαμαρά. Κάθε μέρα ξυπνάτε και κοιμόσαστε με Σαμαρά. Έχει βάλει τόσο ψηλά τον πήχη που δεν τον φτάνετε και χοροπηδάτε», σημείωσε και προσέθεσε: «Κάνατε αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν θα γίνει Πρωθυπουργός. Τι είναι συμβουλή; Ή απειλή; Τις Ελληνικές κυβερνήσεις τις εκλέγει ο λαός ακόμη κι όταν κάνει λάθη όπως έκανε σε σάς. Την Άνοιξη του 17 ο Μητσοτάκης θα γίνει Πρωθυπουργός έξω και πέρα από τις απειλές».
http://www.liberal.gr/arthro/51806/politiki/2016/d-stamatis-erixan-ton-samara-giati-eipe-isonochisin-sto-ypertameio.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: