googleb1fd7cd7ef71feda.html

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να συγκαλυφθεί υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης πέντε γυναικών από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα

Πρέσβης Βενεζουέλας: Η σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών και η επιστολή Τσίπρα στον Μαδούρο - Κεντρική Εικόνα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να συγκαλυφθεί υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης πέντε γυναικών με κατηγορούμενο τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα Φράγκλιν Ραμόν Γκονσάλες καταγγέλλεται από επιστολή του πρωθυπουργού στον νεοεκλεγή τότε πρόεδρο της χώρας Νικολά Μαδούρο.
Οι καταγγελίες
Ο Φρανγκλίν Ραμόν Γκονζάλες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, παρενοχλούσε σεξουαλικά, κατά την 8μηνη παραμονή του στην Αθήνα, πέντε υπαλλήλους της πρεσβείας, όπως κατήγγειλαν οι ίδιες. Όπως τονίζουν μάλιστα, η σεξουαλική παρενόχληση από τον "άτακτο" πρέσβη ήταν συνεχής.
Ανάμεσα στα θύματά του ήταν και η κόρη πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως χαρακτηριστικά κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα:
«Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο δημαρχείο της Πεύκης, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2013, ο πρέσβης μου χαΐδευε το μπούτι. Μέσα στο αυτοκίνητο μου είπε να φοράω μίνι φούστα για να φαίνομαι περισσότερο γυναίκα. Όταν αντιδρούσα μου έλεγε ότι αν ήθελε μπορούσε να έχει πέντε Κινέζους να δουλεύουν στη θέση μας στην πρεσβεία».
Ο Γκονζάλες φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μια από τις γυναίκες, ενώ χρησιμοποιούσε, σύμφωνα με τις καταγγελίες, πολύ συχνά βία! «Επιστρέφοντας από τη δουλειά το μεσημέρι, με καλεί στην κρεβατοκάμαρα. Ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω, επιδεικνύοντας τη σωματική ρώμη του. Μου ζήτησε να του κάνω μασάζ και φυσικά αρνήθηκα. Δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα και με διέταξε να τον φιλήσω, τραβώντας με, με βια από τα χέρια», καταγγέλλει άλλη γυναίκα, πρώην υπάλληλος της πρεσβείας.
Διαβάστε περισσότερα: 
http://www.parapolitika.gr/article/359538/presvis-venezoyelas-i-sexoyaliki-parenohlisi-pente-gynaikon-kai-i-epistoli-tsipra

Δεν υπάρχουν σχόλια: