googleb1fd7cd7ef71feda.html

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

«Την έκατσε τη βάρκα» ο Α. Τσίπρας, ξεπούλησε, τέλος!…

H μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην σύγχρονη νεοελληνική ιστορία με δράστες τους Τσίπρα/Καμμένο ολοκληρώθηκε και πιστοποιήθηκε χθες στο Eurogroup.
deligarisΓράφει ο Βασίλης Δεληγκάρης
Ξεπούλησαν, τέλος,…όλα: δημόσια περιουσία, υποσχέσεις, ιδέες, συνειδήσεις, ηθικά όρια, τα πάντα, με έναν αδίστακτο πολιτικό κυνισμό και τυχοδιωκτισμό.
Τα έδωσαν και δεν πήραν τίποτα. Για την ακρίβεια θα πάρουμε μια πρώτη δόση εφόσον βεβαίως συμμορφωθούν με τις επιπλέον σημαντικές απαιτήσεις και υποδείξεις για τα ήδη ψηφισμένα, τόσα όσα χρειάζονται για να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της χώρας μέσα στον Ιούλιο προς τους δανειστές και κάτι επιπλέον για να μη χρεοκοπήσουμε έως τον Σεπτέμβριο.
Η δεύτερη υποδόση θα δοθεί το φθινόπωρο όταν και αν ψηφιστούν από τη Βουλή νέες νομοθετικές ρυθμίσεις όπως αυτές για τις εργασιακές σχέσεις αλλά και νέες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό μια και οι δανειστές δεν θεωρούν αξιόπιστο τον πρόσφατο νόμο Κατρούγκαλου.
Για το χρέος δεν πήραμε ουσιαστικά τίποτα.
Η μόνη δέσμευση που υπάρχει είναι ότι το ζήτημα του χρέους θα συζητηθεί μετά το 2018 και αν έχουν στο μεταξύ τηρηθεί – εφαρμοστεί αυστηρά όλα τα συμφωνηθέντα, έχουν πιαστεί όλοι οι στόχοι του προγράμματος και εφόσον αυτό τότε χρειάζεται.
Είναι ήδη γνωστό το τι έχει δώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους νόμους που έφερε τις προηγούμενες εβδομάδες έναντι αυτής της νέας συμφωνίας που συνιστά στην ουσία ένα νέο ακόμη σκληρότερο 4ο μνημόνιο.
Τα πάντα,…ότι της ζητήθηκε με κάθε λεπτομέρεια και χωρίς αναστολές.
Μια συμφωνία πρακτικά μη υλοποιήσιμη, που καταδικάζει όμως τον ελληνικό λαό σε μόνιμη λιτότητα και σε μια συνεχώς επιδεινούμενη δραματική υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου, χωρίς ελπίδα ανάκαμψης.
Αυτή η συμφωνία είναι πιθανότατα και το πρελούδιο της χρεοκοπίας της χώρας ίσως και της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα .
Διαβάστε περισσότερα:
http://thecaller.gr/opinion/thn-ekatse-thn-varka/

Δεν υπάρχουν σχόλια: